Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: “Χαίρομαι που το είπε δημόσια”

“Χαίρομαι που το είπε δημόσια”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day για την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day με αφορμή το θέμα για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Στέλιου Διονυσίου. Η παρουσιάστρια κατέληξε: “Χαίρομαι που το είπε δημόσια”.

“Χαίρομαι που το είπε δημόσια”

Αρχικά, εξομολογήθηκε χθες (16/10) η Κατερίνα Καινούργιου.«Έχω περάσει με την οικογένειά μου αυτή τη διαδικασία. Έχω αναγκαστεί να χτυπήσω εγώ σε πλειστηριασμό για να σώσω κάτι οικογενειακό. Δόξα τω Θεώ είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα, η διαδικασία αυτή είναι τόσο ψυχοφθόρα». Έτσι, σχολιάζοντας το θέμα σήμερα (17/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο Happy Day: «Να πω ότι άκουσα χθες την Κατερίνα Καινούργιου που είπε στην εκπομπή της με αφορμή αυτό το θέμα παιδιά “κι εγώ χρειάστηκε να χτυπήσω το σπίτι των γονιών μου για να τους στηρίξω” και αυτό είναι κάτι που χαίρομαι που το είπε δημόσια. Εμείς αυτό το ξέραμε για την Κατερίνα. Μπράβο της που τα κατάφερε.

Μάλιστα, είπε “εγώ είχα καλή δουλειά είχε την ευχέρεια και βοήθησα τους γονείς μου”. Ήταν το πατρικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν». Ανέφερε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στο γεγονός στην χθεσινή της εκπομπή.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!