Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το top 5 του Netflix

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix

Αυτό είναι το top5 του Netflix. Σειρές και ταινίες που παρακολουθούν αυτές τις ημέρες οι συνδρομητές και τους έχουν καθηλώσει στους καναπέδες. Τέρατα, εξορκισμοί, εξωγήινοι και ένα πολεμικό έπος που θα σας συγκλονίσει.

 

The Menendez Brothers

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix

Το «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στο Netflix, εδώ και εβδομάδες. Το Netflix όμως μόλις κυκλοφόρησε και το «The Menendez Brothers», ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του Alejandro Hartmann, το οποίο αντλεί από 20 ώρες νέων τηλεφωνικών συνεντεύξεων με τα αδέρφια από τη φυλακή. Περιλαμβάνει επίσης on camera συνεντεύξεις με επιζώντα μέλη της οικογένειας, δημοσιογράφους, τον πρώτο εισαγγελέα και αρκετούς ενόρκους από τις δύο ποινικές δίκες της δεκαετίας του 1990.

The Popes Exorcist

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix

Εμπνευσμένο από τα πραγματικά αρχεία του πατέρα Gabriele Amorth, επικεφαλής εξορκιστή του Βατικανού (στον ρόλο του ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe), το «The Popes Exorcis»  ακολουθεί τον Amorth καθώς ερευνά τον δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και καταλήγει να αποκαλύπτει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφή.

The Predator

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας δράσης «The Predator», σε σκηνοθεσία του Shane Black και με πρωταγωνιστές τους Boyd Holbrook, Trevante Rhodes και Olivia Munn, ήρθε στο Netflix στις 8 Οκτωβρίου 2024. Ετοιμαστείτε να αναμετρηθείτε με τα πιο τρομακτικά πλάσματα του σύμπαντος.

Uprising

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix

 

Το «Uprising», το νέο κορεατικό πολεμικό έπος δράσης του Netflix, διατρέχει δεκαετίες καθώς παρακολουθεί την τεταμένη φιλία μεταξύ του Cheon-yeong (Gang Dong-won του Broker), ενός σκλάβου με ταλέντο στην ξιφασκία, με τον Jong-ryeo (Park Jeong-min του The 8 Show), του γιου μίας ευγενούς οικογένειας που παλεύει να συμφιλιώσει τα ιδανικά του με τα προνόμιά του. Οι δύο άνδρες μεγαλώνουν στο ίδιο σπίτι, όμως ποτέ δεν είναι ίσοι στην πρόσβαση στην άνεση, την ελευθερία ή τις ευκαιρίες μέσα στη νεοκονφουκιανική κοινωνία στα τέλη του 16ου αιώνα.

Όταν η Ιαπωνία εισβάλλει στην κορεατική χερσόνησο το 1592, και ξεκινάει μία επταετής σύγκρουση γνωστή ως πόλεμος Imjin, οι δύο άνδρες γίνονται στρατιώτες. Ο Cheon-yeong εντάσσεται στον Στρατό των Δικαίων, μία άτυπη πολιτοφυλακή. Εν τω μεταξύ, ο Jong-ryeo βρίσκεται στο πλευρό του βασιλιά Seonjo, ο οποίος εγκαταλείπει την πρωτεύουσα και εγκαταλείπει σε μεγάλο βαθμό τον λαό του στη μοίρα του.

«Αυτή η ιστορία μπορεί να χωριστεί σε πόλεμο και σε ό,τι συμβαίνει μετά από αυτόν τον πόλεμο», εξηγεί στο δελτίο τύπου ο θρύλος του κορεατικού κινηματογράφου Park Chan-wook, ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Shin Chul. «Ήθελα έναν τίτλο που να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της εποχής αυτής της ιστορίας, η οποία δεν αφορά “το χάος που προκαλείται από έναν πόλεμο”, αλλά “τον πόλεμο και την επακόλουθη εξέγερση”».

Lonely Planet

Αυτές είναι οι top ταινίες και σειρές του Netflix
 

Η ταινία του Netflix ακολουθεί μία απομονωμένη συγγραφέα που φτάνει σε ένα καταφύγιο συγγραφέων στο Μαρόκο, ελπίζοντας ότι το περιβάλλον θα ξεκλειδώσει το συγγραφικό της μπλοκάρισμα. Ενώ βρίσκεται εκεί, συναντά έναν νεαρό άνδρα, και αυτό που ξεκινά ως απλή γνωριμία εξελίσσεται σε μία μεθυστική, καθοριστική για τη ζωή ερωτική σχέση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!