Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Κάνει πρόβα νυφικού

Η παρουσιάστρια ξάφνιασε φίλους και θαυμαστές με την ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά stories, στα οποία απαθανατίζει τον εαυτό της να κάνει πρόβα νυφικού.  Η παρουσιάστρια ανέβασε τα stories μέσα σε κατάστημα νυφικών.

Η παρουσιάστρια έφθασε το συγκεκριμένο ατελιέ, έβγαλε φωτογραφίες  με κάποια από τα εντυπωσιακά νυφικά που είχαν στο κατάστημα και στη συνέχεια δημοσίευσε σχετικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Δοκίμασε δύο σχέδια, τα οποία της ταίριαζαν απόλυτα, αφού διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα.

Φαίη Σκορδά: Κάνει πρόβα νυφικού

Τώρα για το αν κάνει πρόβα κανείς δεν ξέρει, καθώς κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από το 2016, που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική της γνωρίζουμε μόνο ότι έχει αποκαλύψει η ίδια.

Ωστόσο δεν είναι πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες της με νυφικό μέσα από ατελιέ. Κάτι που κάνει κυρίως για λόγους για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Αρκετές φορές στο παρελθόν, τη Φαίη Σκορδά την έχυν ρωτήσιε  για το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Εάν θα ξαναπαντρευτώ… Δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου, αυτή είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα. Οπότε με αυτό νομίζω ότι απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…», είχε απαντήσει η Φαίη Σκορδά σε σχετική ερώτηση.

Ο γάμος με τον Γιώργο Λιαγκα

Ο γάμος της Φαίης Σκορδά με το Γιώργο Λιάγκα έγινε στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Το μίνι νυφικό της Φαίης, ήταν δημιουργία του Νικόλα, το οποίο όμως σχεδίασε μόνη της! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της φυσικά τα φρόντισε  ο Δημήτρης Γιαννέτος. Τις μπομπονιέρες του γάμου είχαν φτιάξει τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!