Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Γενέθλια χωρίς τον “Θείο Λεό”

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός από το πάρτι με τις φίλες της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει σήμερα, 16 Οκτωβρίου, τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τις καλές της φίλες, οι οποίες της ετοίμασαν και μια όμορφη τούρτα. Ωστόσο, δεν είδαμε πουθενά σε κάποια από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η νεαρή ηθοποιός το γνωστό σεφ από το “Master chef” Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς έχει στην αγκαλιά της τον γιο της, Κίμωνα, καρπό του έρωτά της με τον “θείο Λεό”.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, «Ταμπού» όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τα γυρίσματα, δίνει προτεραιότητα στο γιο της και προσπαθεί να περνάει μαζί του όσο πιο πολλές στιγμές μπορεί από την καθημερινότητά τους. Στη σειρά των φωτογραφιών από το πάρτι της, η νεαρή ηθοποιός έγραψε ως λεζάντα: «Φαινόμαστε αστέρι από τη θάλασσα. Τρεις χιλιετίες περνούν μέσα σε μια στιγμή».

 

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο γιος του «θείου Λεό»

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και με το σύντροφό της και πατέρα του μικρού, το γνωστό master chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, άνοιγαν ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο οικογενειακής ευτυχίας.

Όπως συνήθιζε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και αργότερα όταν έγινε μητέρα, η νεαρή ηθοποιός απoφεύγει να μας δημοσιοποιήσει στα social media κάποιο στιγμιότυπο με το γιο της. Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πιο εξωστρεφής και μοιράζεται στιγμές με το μικρό του γιο.

Οι φήμες χωρισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Μάιο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, οι οποίες επανήλθαν πιο έντονες στις αρχές Αυγούστου. Ωστόσο, με αναρτήσεις κατά καιρούς στα social media διέψευσαν αυτές τις φήμες. Μάλιστα, το ζευγάρι, αν και δεν φωτογραφήθηκε μαζί το φετινό καλοκαίρι (δεν το συνηθίζουν άλλωστε), «πρόδωσαν» με φωτογραφίες τους ότι έκαναν κοινές διακοπές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!