Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη εμφάνισή της Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Βρέθηκε στη συναυλία του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης, 15/10, στη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια συναυλία για το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.
Ωτσόσο, στο πλευρό του,και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο τον Νοέμβριο το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Η 25χρονη καλλονή έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνισή  με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τη δημιουργία της δικής του οικογένειας. «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που είναι εδώ μαζί μου απόψε. Και με έμαθε από μικρό να δίνω αξία στα μικρά πράγματα, τις όμορφες στιγμές και τα όμορφα συναισθήματα. Γι’ αυτό κι εγώ θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια με τον καιρό. Αλεξάνδρα μου, σε ευχαριστώ.»

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της εγκυμονούσας.

Ωστόσο, για τη σημαντική βραδιά η 25χρονη επέλεξε ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα με ζιβάγκο, που αγκάλιζε την κοιλίτσα της. Το σύνολο συνδύασε με ένα λαμπερό κολιέ και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε μια αλογοουρά. Τη σύντροφο του τραγουδιστή Αλεξάνδρα Νίκα συνόδευε η μητέρα της, Μιράντα Πατέρα.

Να είναι καλός μπαμπάς

Μάλιστα, από τη μεγάλη βραδιά δεν έλειπε και ο πατέρας του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλης, ο οποίος αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένουν.
«Βέβαια είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς. Η συμβουλή που του δίνω είναι να είναι καλός μπαμπάς. Είμαι σίγουρος, γιατί αγαπάει την οικογένεια. Για το όνομα, ό,τι θέλουν να το βγάλουν, αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα αγωνιά για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή», ανέφερε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Η πρώτη εμφάνισή της Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα Η πρώτη εμφάνισή της Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα Η πρώτη εμφάνισή της Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα Η πρώτη εμφάνισή της Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!