Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικόλ Κίντμαν – Σάλμα Χάγιεκ: «Πλακώθηκαν» μπροστά στις κάμερες

Η Κίντμαν έπιασε το χέρι της Χάγιεκ και το έσπρωξε μακριά, και της φώναξε «Μη με αγγίζεις!»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστριες τη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάλμα Χάγιεκ. Οι δύο χολιγουντιανές σταρ συναντήθηκαν στο σόου της Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
Το βίντεο κυκλοφόρησε αρχικά στο TikTok και έγινε viral σχεδόν αμέσως. Η Νικόλ Κίντμαν απωθεί το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ, όταν η τελευταία προσπάθησε να τη στρέψει προς τις κάμερες, προκειμένου οι δυο τους να φωτογραφηθούν μαζί με την Κέιτι Πέρι.
Ένας φωτογράφος παρακάλεσε για «μία ακόμη» φωτογραφία, η Σάλμα Χάγιεκ επιχείρησε να γυρίσει τη Νικόλ Κίντμαν με τα χέρια της προς τα φλας, γιατί είχε γυρισμένη την πλάτη της στις κάμερες. Αυτή η κίνηση, ενόχλησε ιδιαίτερα την Κίντμαν, η οποία έπιασε το χέρι της Χάγιεκ και το έσπρωξε μακριά.
Δεν έχει γίνει σαφές τι ακριβώς είπαν οι δύο ηθοποιοί μεταξύ τους. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Νικόλ Κίντμαν, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλές». Κάποιος ακούγεται να λέει – μάλλον η Κίντμαν: «Δεν τις χρειάζεσαι», ενώ η Χάγιεκ απάντησε: «Τις χρειάζομαι».
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους υποστήριξαν ότι την ώρα που η Νικόλ Κίντμαν απώθησε τη Σάλμα Χάγιεκ, της είπε με ένταση «μη με αγγίζεις».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!