Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Ψινάκης: Νοικιάζει το… γηροκομείο με 9.500 ευρώ!

Ο Ηλίας Ψινάκης νοικιάζει την πολυτελή βίλα του στον Νέο Βουτζά, το γνωστό… γηροκομείο από το κανάλι του στο youtube, έναντι του ποσού των 9.500 ευρώ!

Αν θέλει κάποιος να ζήσει αυτά που βιώνει ο Ηλίας Ψινάκης στην πανέμορφη βίλα του στον Νέο Βουτζά, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Την πολυτελή βίλα του στον Νέο Βουτζά νοικιάζει ο Ηλίας Ψινάκης, μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Η αγγελία ενοικίασης της πολυτελούς βίλας, στην οποία γίνονται και τα γυρίσματα της διαδικτυακής εκπομπής του γνωστού μάνατζερ με τίτλο «Γηροκομείο», βρίσκεται αναρτημένη σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Το κόστος για να μπορέσει κάποιος να περάσει ένα βράδυ σε αυτήν ανέρχεται σε 2.200 ευρώ, ενώ το ελάχιστο διάστημα διαμονής ορίζεται σε τρεις ημέρες, επομένως το κόστος ανεβαίνει αυτομάτως στα 6.600 ευρώ. Εκτός όμως από το ποσό της ενοικίασης, υπάρχει και το κόστος καθαρισμού του σπιτιού, το οποίο αγγίζει τα 1.118 ευρώ, ενώ οι φόροι υπολογίζονται στα 1.852 ευρώ για τρία βράδια. Έτσι, αν θέλει κάποιος να περάσει ένα τριήμερο στην πολυτελή βίλα, το τελικό ποσό που θα πληρώσει είναι 9.570 ευρώ.

Το σπίτι διαθέτει πισίνα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και χώρο για μπάρμπεκιου, και είναι χτισμένο σε οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης, οι παροχές για ένα τριήμερο περιλαμβάνουν και σεφ, ο οποίος θα επιμελείται τα γεύματα.

Οι σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και παρέες φίλων έως οκτώ άτομα. Η σουίτα περιλαμβάνει ιδιωτικό σαλόνι με τζάκι, ενώ τα τρία δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια με εκπληκτική θέα.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ON time Σαββατοκύριακο στις 12/10/2024

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!