Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Παπαρίζου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Άφησε τα μακριά μαλλιά για ένα μοντέρνο καρέ

Με ένα νέο look εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα του «The Voice», κλέβοντας τις με την ανανεωμένη εμφάνισή της. Το δημοφιλές talent show έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλαμβάνει εκ νέου το ρόλο του παρουσιαστή, στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor».

Εκτός από την αλλαγή παρουσιαστή, ανανεωμένη είναι και η κριτική επιτροπή με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Χρήστο Μάστορα να προστίθενται στην παρέα του Πάνου Μουζουράκη και της Έλενας Παπαρίζου, οι οποίοι παρέμεινα στις θέσεις τους.

Ανανεωμένη, όμως, ήταν και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, η οποία άφησε πίσω της τα μακριά, καστανά μαλλιά, τολμώντας μια μεγάλη αλλαγή στο μήκος τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «The Voice» με ένα μακρύ καρέ, γνωστό και ως clavicle bob, το οποίο κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους. Και η αλήθεια είναι ότι το νέο της κούρεμα χαρίζει φρεσκάδα στην εμφάνισή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!