Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το καλοκαίρι είχα 10 οντισιόν και με απέρριψαν σε όλες

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα, αλλά και την καριέρα της

Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στις οντισιόν που έκανε το καλοκαίρι, αλλά και τις απορρίψεις που δέχθηκε. Τόνισε ότι πλέον το διαχειρίζεται καλύτερα, καθώς είναι μέρος της δουλειάς της. Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας ότι ο γιος της είναι πάντα μαζί της στα γυρίσματα, με τη στήριξη της μητέρας της και θεωρεί πολυτέλεια το θετικό κλίμα που επικρατεί στις δουλειές της.

Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για όλα. «Το καλοκαίρι πρέπει να έκλεισα 10 οντισιόν και είχα 10 απορρίψεις μέσα σε δύο μήνες. Με επηρεάζει τόσο όσο. Στο παρελθόν πιο πολύ. Είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Και να με πάρουν και να μου επιβεβαιώσουν ότι “Αντιγόνη, πήρες τον ρόλο” είναι πάλι κλάσματα δευτερολέπτου. Η αγωνία σου συνεχίζει την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε μια σταθερή δουλειά».

Επίσης, μίλησε για τον γιο της, ο οποίος βρίσκεται πάντα μαζί της στα γυρίσματα. «Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα στο Netflix, δύο εβδομάδες αφού γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα. Με βοηθάει και η μαμά μου. Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει, γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα ότι όπου πάω, πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν και το έχουν αγκαλιάσει», είπε κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!