Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μια Ελληνίδα δασκάλα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η 25χρονη Κωνσταντίνα Σωτηρίου συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 στο Βιετνάμ

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ.

Η Κωνσταντίνα  είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας. Η εκπαίδευσή της έγινε λίγους μήνες πριν τον διαγωνισμό και αφορούσε σε θέματα εμφάνισης, πασαρέλας και επικοινωνίας.

Η 25χρονη Κωνσταντίνα διακρίθηκε στην κορυφαία 20άδα ανάμεσα σε 60 χώρες και 1η στην Ευρώπη. «Πιστεύω ότι το δυνατό µου σημείο είναι το ύψος µου. Είμαι 1,83 και θεωρώ ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες οι οποίες θα είναι ψηλές και µε πολύ ωραίο σώμα» είχε πει η ιδια σε συνέντευξή της.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας όταν σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!