Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα: “Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός”

“Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός”, είπε η Super Κική στην εκπομπή του Fipster στο Youtube αναφερόμενη στον Χρήστο Μάστορα.

Με νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Σούπερ Κική σχολίασε θέματα επικαιρότητας έχοντας στο πλευρό της στον Fipster. “Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός”, είπε η Super Κική.

“Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός”

Ο γνωστός youtuber διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, έκανε τη Σούπερ Κική να αντιδράσει έντονα.

«Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ…ε από τα μάτια», σχολίασε η Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα μετά την απόφαση της Μαρινέλλας.

«Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε στη συνέχεια η γνωστή youtuber, με τον Fipster να την κοιτά με έντονη αμηχανία καθώς είναι στενός φίλος με την σύντροφο του τραγουδιστή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», είπε η Σούπερ Κική για τον Fipster.

 

Τι είχε συμβει μεταξύ τους;

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο. Τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας στην συναυλία.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Galaxias ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν θα βρίσκεται στη σκηνή του Ηρωδείου.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!