Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα δάκρυα για την Λάσκαρη

Η τρέλα του Τόλη Βοσκόπουλου για την ανεπανάληπτη Ζωή Λάσκαρη

Το καλοκαίρι του 1970, η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος ζουν έναν ανεπανάληπτο έρωτα.

Γνωρίστηκαν στο μιούζικαλ «Μαριχουάνα stop!» και μαγεύτηκε από την ομορφιά της.

Η αδελφή του τραγουδιστή Παναγιώτα Βοσκοπούλου, στα απομνημονεύματά της, αναφέρεται και στον έρωτα του αδελφού της με τη Ζωή Λάσκαρη, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Στέλλα Στρατηγού: «Τη Λάσκαρη τη γνώρισε όταν έπαιζαν μαζί στο “Μαριχουάνα stop!”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή”.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη στην ταινία “Μαριχουάνα Stop”.

 

Σύμφωνα με την αδερφή του ο Τόλης Βοσκόπουλος ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα, και έφυγε μαζί της.

“Η Στέλλα η καημένη, τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε με τη Δούκισσα, προσπάθησε, έτρεξε, τον κυνήγησε και τον κατάφερε να έρθει πίσω. Μα τώρα με τη Λάσκαρη δεν έκανε τίποτα, γιατί κατάλαβε πως ό,τι κι αν έκανε, θα ήταν πια μάταιο” είχε αποκαλύψει για τον Τόλη Βόσκόπουλο και περιέγραψε: “Φυσικά και φώναξε και έκλαψε και στενοχωρήθηκε. Μα όταν τελικά χώρισε, έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και το ξεπέρασε. Τρία χρόνια έρωτας, πάθος και λατρεία. Μα και τρέλα και στενοχώρια και αγωνία.

Σύμφωνα με την αδερφή του ήταν ένας έρωτας τρελός για τη Ζωή Λάσκαρη. Ο Τόλης Βοσκόπουλος θεά την έβλεπε και θεά την ένιωθε. Ξανθή αγαπημένη Παναγιά. “Πρέπει, όμως, να πω πάλι πως καμιά γυναίκα του, εκτός από τη Στέλλα, δεν του έδειξε αυτή την αφοσίωση, αυτή την αγάπη. Τρία χρόνια με τη Λάσκαρη, λοιπόν, έρωτας και πάθος και έκσταση. Οι εραστές του ονείρου. Του ονείρου που τελείωσε και έσβησε τόσο γρήγορα. Αν εξαρτιόταν από αυτόν, αυτό το όνειρο θα μπορούσε να ήταν ατελείωτο και παντοτινό και πραγματικό. Μα αφού άλλα ονειρευόταν αυτός και άλλα μελέταγε εκείνη, το όνειρο πήρε τέλος. Και μια μέρα βρέθηκε ως συνήθως μόνος, πικραμένος, να κλαίει. Ήταν απαρηγόρητος. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Τόσο πολύ τού είχε κοστίσει. Μεταξύ αυτών που του συμπαραστάθηκαν τότε ήταν και η Μαρινέλλα…».

Ο έρωτας του Τόλη και της Ζωής κράτησε μόλις τρία χρόνια και απασχόλησε πολύ τον Τύπο της εποχής. Ο νεαρός τότε τραγουδιστής και ηθοποιός είχε τραγουδήσει για εκείνη αποκλειστικά το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά». «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης και χαίρομαι όταν ακούω ότι πάει καλά στη ζωή του. Ήταν μια πολύ έντονη σχέση» δήλωνε αργότερα η Ζωή Λάσκαρη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!