Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O τυφώνας «Μίλτον» χτύπησε και την Disneyland

Κλεισμένοι στα ξενοδοχεία οι επισκέπτες

Η Φλόριντα των ΗΠΑ επλήγη από τoν τυφώνα «Μίλτον», ο οποίος χαρακτηρίστηκε καταιγίδα κατηγορία 3, καθώς η ακτή χτυπήθηκε από ανέμους άνω των 100 μιλίων την ώρα, προκαλώντας ανεμοστρόβιλους, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην πολιτεία.

Άνθρωποι έχουν αποκλειστεί στα σπίτια τους και θάνατοι έχουν ήδη επιβεβαιωθεί στην κομητεία Σεντ Λούσι. Μέχρι τώρα, πάνω από τρία εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ οι καταστροφές από τον τυφώνα συνεχίζονται.

Έκλεισαν τα πάρκα

Από τη μανία του «Μίλτον» δεν ξέφυγε ούτε το Walt Disney World Resort στο Ορλάντο της Φλόριντα, το οποίο δεν αποτελείται μόνο από διάφορα θεματικά πάρκα, αλλά και από ξενοδοχεία και θέρετρα. Και μπορεί να είναι πολύ σπάνιο η Disneyland να κλείνει τα πάρκα της, αλλά αυτό συνέβη χθες και αναμένεται να παραμείνει κλειστή και σήμερα.

Η Disney World ενημέρωσε τους επισκέπτες και τους προειδοποίησε: «Παρακαλούμε προετοιμαστείτε να βρείτε καταφύγιο σε εσωτερικούς χώρους στο δωμάτιό σας ή στο κτίριό σας ξεκινώντας στις 20:30, καθώς η καταιγίδα αναμένεται να ενταθεί. Τα θεματικά πάρκα της Walt Disney World, τα υδάτινα πάρκα, οι προσφορές αναψυχής και τα Disney Springs είναι πλέον κλειστά μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναλυτές προέβλεπαν την Τρίτη ότι το κλείσιμο από τον τυφώνα «Μίλτον» θα μειώσει τα κέρδη της Disney στο τμήμα του πάρκου κατά 150 εκατομμύρια δολάρια έως 200 εκατομμύρια δολάρια αυτό το τρίμηνο.

Αποκλεισμένοι

Οι επισκέπτες που έχουν μείνει στην Disneyland μοιράστηκαν στα social media βίντεο από τα ξενοδοχεία τους, καθώς η καταιγίδα προκάλεσε χάος στην περιοχή. Ένας χρήστης του TikTok εξήγησε ότι αυτός και η παρέα του βρίσκονταν στο Art of Animation, «ασφαλείς στο δωμάτιό τους». Το βίντεό τους έδειχνε τη σφοδρή βροχή να πέφτει σαν αιωρούμενη κουρτίνα έξω από το παράθυρό τους, καθώς οι φοίνικες έμοιαζαν έτοιμοι να ξεριζωθούν από τον αέρα.

 

@justthemeparks Hurricane Milton is here at Walt Disney World! We’re staying safe in our room at the Art of Animation & hope everyone else in Florida is safe too! We’d also like to say a huge thank you to all the cast members who are working through the hurricane and those who kept the Magic Kingdom open this morning! The small queue’s definitely helped distract us! ❤️😂 Trust us to time our vacation during a hurricane! 🌀 #hurricanemilton #wdw #waltdisneyworld #artofanimation #disneyparks #themeparks ♬ original sound – justthemeparks

Εικόνες-σοκ

Ομοίως, άλλοι χρήστες μοιράστηκαν βίντεο με την καταρρακτώδη βροχή έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, καθώς η Disneyland τους παρείχε συσκευασίες μεσημεριανού γεύματος. Σε ορισμένα ξενοδοχεία υπήρχε ψυχαγωγία για τα παιδιά χάρη στο ειδικό σετ προσωπικού της «ομάδας Hurricane», με καφέ-μπαρ που είχαν δημιουργηθεί για να κρατούν τους επισκέπτες άνετους, ενώ έξω επικρατούσε χάος.

Τρομακτικές είναι και οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο θεματικό πάρκο, με τους διαδρόμους και τις εισόδους των κτιρίων και των κάστρων να έχουν πλημμυρίσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!