Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε αυτή την πισίνα βρέθηκε νεκρός

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Σε αυτή την πισίνα βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική ομάδα, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ δίπλα του είχε ένα μπουκάλι βότκα και δύο ποτήρια, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Σε αυτή την πισίνα βρέθηκε νεκρός

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εξασφάλισε πλάνα με drone από το σπίτι στη Γλυφάδα.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε στον πυθμένα της κοινόχρηστης πισίνας του συγκροτήματος κατοικιών, λίγο μετά τις 22.00.

Σήμερα, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα διαλευκάνουν τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του

Συγκεκριμένα: Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο. Το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοφαιριστή. Επιπλέον, το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας. Βέβαια, δεν είναι πιθανό να έπαιξε κάποιο ρόλο στο θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία, το μισοάδειο μπουκάλι βότκας έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Όπως και, δεν βεβαιώνεται πόση ποσότητα καταναλώθηκε από τον Τζορτζ Μπάλντοκ χθες το βράδυ. Θα ερευνηθεί εξονυχιστικά το πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων που να βοηθούν στην πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!