Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θανάσης Πολυκανδριώτης: “Ήταν λες και είχαμε παντρευτεί με τον Γιάννη Πάριο”

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μιλά για τον Γιάννη Πάριο

Για τη φιλία και τη συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο μίλησε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Ανγνωστόπουλο, στον αέρα του “Στούντιο 4”.

“Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, ίσως το μεγαλύτερο. Γνωριστήκαμε το 1968 στο Μεσολόγγι, εκεί παρουσιαστήκαμε φαντάροι. Στον στρατό γνωριστήκαμε” είπε αρχικά.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: “Γνωριστήκαμε εκεί και η ζωή μας από εκεί, από τον στρατό και μετά, ήταν λες και είχαμε παντρευτεί, λες και ήμαστε ανδρόγυνο, είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Ζούσαμε μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωναν μαζί. Εγώ ήμουν μαζί του, έπρεπε να είμαι μαζί του για να γράφουμε τα τραγούδια και να βγάζουμε την εσωτερικότητά μας. Εκείνος έπαιζε κιθάρα, εγώ έπαιζα μπουζούκι. Αυτός έγραψε στίχο, εγώ μουσική, έντυνα τον στίχο. Ο Γιάννης στην πορεία έγραψε πάρα πολύ ωραία τραγούδια, μουσική και στίχο”.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης κατέληξε λέγοντας: “Ήταν μία σχέση ζωής, γι’ αυτό λέω ότι είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου. Για μένα ο Γιάννης Πάριος είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τον αγαπώ, θα τον αγαπώ και τον αγαπώ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!