Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Γκλέτσος: «Να εισάγουμε ιερόδουλες από τις χώρες των μεταναστών για να καλύπτουν τις ανάγκες τους»

Σάλος από τη δήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Απόστολος Γκλέτσος με μία δήλωση που έκανε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας Astra TV. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε “περάστε στη χώρα” και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής».

Ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε: «Οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, γιατί λέει έχουν μια μυρωδιά…».

Και συμπλήρωσε: «Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη. Για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες. Διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Επέμεινε μάλιστα πως είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει λέγοντας πως οι 18άρηδες μετανάστες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους και «οπλίζονται».

Γιατί όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνέχεια: «Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από τα αυτιά γίνεται όπλο μετά, θα γίνουν βιαστές».

Βέβαια, ο Απόστολος Γκλέτσος φρόντισε να επιχειρήσει να το μαζέψει κάπως λέγοντας: «Το είπα στην υπερβολή του για να πω ότι και αυτό είναι ένα βασικό».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!