Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Γκλέτσος: “Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο…”

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ένας εκ των οποίων είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ένας εκ των οποίων είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο υποψήφιος δήλωσε: “Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο…”

Ετσι, για το οικονομικό έτος 2022 ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει καθαρό εισόδημα 4.166,91 ευρώ. Επίσης, μετοχές ομολόγων σε τράπεζα συνολικής αξίας 23.250 ευρώ, καθώς και δηλωμένο ποσό των 131.000 ευρώ σε θυρίδα.

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει δηλωμένες δύο δενδροκαλλιέργειες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στυλίδα. Επίσης, δύο αγορές ακινήτων και άλλα τρία ακίνητα από κληρονομιά, καθώς και 4 οχήματα. Ο Απόστολος Γκλέτσος για το πόθεν έσχες δήλωσε: “Είναι δημόσιο έγγραφο…”

Απόστολος Γκλέτσος: “Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο…”

«Από την εμπειρία μου 30 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην πολιτική. Τα πόθεν έσχες είναι ολονών αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ,. Ωστε να μπορεί ο κάθε δημοσιογράφος και ο κάθε πολίτης να μπαίνει και να το βλέπει». Δήλωσε ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Τετάρτης (9/10).

«Δηλαδή, όλο αυτό το πράγμα με τον κύριο Κασσελάκη, ότι 11 μήνες ήταν αρχηγός σε κάποιο κόμμα και μάλιστα στο κόμμα της αντιπολίτευσης και το Πόθεν Έσχες του δεν ήταν σε κοινή θέα… Τι κάνει τώρα; Στέλνει εξώδικο ή μηνύει στο κόμμα που ήταν αρχηγός και που θέλει να είναι ξανά; Τι είναι αυτά τώρα; Δεν μπορώ να τα καταλάβω», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Εδώ όλη η συνέντευξη:

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος, δίνει έναν οξύ αγώνα για την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, στις προηγούμενες εκλογές δήλωνε υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη. Ενώ, σε αυτή την εκλογική μάχη φαντάζει πολέμιός του.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!