Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνέντευξη και πεντοχίλιαρο!

Ο τράπερ Light θέτει ζητά χρήματα για να μιλά στους δημοσιογράφους

Tον Light συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Ιταλία. Ο γνωστός τράπερ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά των τράπερ, αλλά και για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του Άννα Θεοδωρίδη. «Δεν περίμενα την πρόταση γάμου. Το πρώτο άτομο που το είπα ήταν η μαμά μου, χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε» είπε αρχικά η σύντροφος του Light, με τον ίδιο να προσθέτει: «Της έκανα την πρόταση γάμου, είπε “ναι” και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερ, ο Light απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κ. Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου».

Για τις πρωινές εκπομπές όπου τον καλούν μίλησε ο Light σε ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε στην ομάδα που έχει δημιουργήσει για τους θαυμαστές του στο Ιnstagram. Όπως αποκάλυψε ο τράπερ, τον καλούν όλες οι πρωινές εκπομπές για να πάρει θέση για όσα είπε στη Βουλή για τους τράπερ ο Κυριάκος Βελόπουλος, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να μιλήσει σε κανέναν αν δεν του δώσουν πέντε χιλιάδες ευρώ.

«Από χθες με έχουν πάρει δέκα τηλέφωνα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είκοσι τηλέφωνα από την Καινούργιου, πέντε από τη Φαίη Σκορδά, άλλοι πόσοι άγνωστοι αριθμοί, που είμαι σίγουρος ότι είναι και αυτοί πρωινάδικα. Λοιπόν, δήλωση δεν δίνω σε κανέναν, αν δεν πληρώσετε. Βάλτε ένα πεντοχίλιαρο και στείλτε μου ένα mail: “Light, έχουμε τα λεφτά σου, έλα να μιλήσεις”» ανέφερε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!