Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιάρα Φεράνι: “Για εμένα ο άνδρας πρέπει να έχει καλή καρδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλούς μ…κες”

Η Κιάρα Φεράνι εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και ο λόγος της επίσκεψής της ήταν για να παρουσιάσει την Chiara Ferragni make-up collection σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. 

Το βράδυ της Πέμπτης 4/10, η Κιάρα Φεράνι αρχικά βρέθηκε στο πολυκατάστημα Notos στο κέντρο της Αθήνας για να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη Chiara Ferragni make-up collection που διοργάνωσε η POINT F GROUP – επίσημος αντιπρόσωπος της Chiara Ferragni Makeup Collection.

Στη συνέχεια ακολούθησε dinner σε γνωστό αθηναϊκό στέκι στην Βουκουρεστίου όπου εκεί η καλλονή Ιταλίδα Influencer έκανε δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όσα είπε η Κιάρα Φεράνι

«Αγαπώ τα πάντα στην Αθήνα, αγαπώ τους ανθρώπους, θεωρώ ότι οι Έλληνες και οι Ιταλοί τα πηγαίνουν πολύ καλά», είπε αρχικά η Κιάρα Φεράνι. 

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, η Κιάρα Φεράνι απάντησε: «Πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να είσαι κάποιός άλλος».

Κλείνοντας η Κιάρα Φεράνι απάντησε και σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά. Είμαι πάντα ανοιχτή στην αγάπη θέλω να ερωτευτώ. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει κάποιος νέος άντρας στη ζωή μου. Για εμένα ο άντρας πρέπει να έχει καλή καρδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλούς μ@@@ς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!