Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Είχα φτάσει στο σημείο να μην ξέρω αν θα ζήσω”

Καλεσμένος στο «Buongiorno» ήταν Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος θα βρίσκεται για 4η χρονιά στο MEGA με την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές, αλλά και για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, παρά τις δυσκολίες προσπαθώ να χαμογελάω. Έπαθα κορονοϊό από τους πρώτους τότε και κόντεψα να πεθάνω. Το περάσαμε και αυτό».

Και σε άλλο σημείο είπε στην Φαίη Σκορδά: «Η δημοσιογραφία πάντα μου άρεσε. Ξεκίνησα να πάω στο Φυσικό, μετά έμπλεξα με τα σεμινάρια της ΕΣΗΕΑ που ήταν τότε σαν να είναι πανεπιστήμιο και ξαφνικά βρέθηκα να δουλεύω στη ‘Μεσημβρινή’. Ο πατέρας μου δεν ήθελε, τότε ήταν λίγο κάπως».

«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη, με πάρα πολλά ξαδέρφια, έχω άλλα τρία αδέρφια, 2 δίδυμα αγόρια και την αδερφή μου. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέρφια και ο πατέρας μου 4. Ωραία παιδικά χρόνια», πρόσθεσε, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξεκίνησα αμέσως μετά τον κορονοϊό την ψυχανάλυση, εκεί ήρθα αντιμέτωπος με τον φόβο του θανάτου, ήταν λίγο δύσκολο να είσαι κλεισμένος σε έναν σπίτι μόνος σου επί έναν μήνα, είχα φτάσει στο σημείο να μην ξέρω αν θα ζήσω. Είχα κάνει εκπομπή για αυτό, είχα χάσει 12 κιλά, ήμουν ωχρός αλλά είπα πρέπει να το κάνω για να μάθει ο κόσμος ότι παλεύεται».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να κάνεις ‘πατάτα’ σε αυτά τα θέματα, είναι θέματα σοβαρά, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Δεν μπορείς να κάνεις τον γιατρό, μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει τον γιατρό και εγώ το έχω σεβαστεί από την αρχή της πορείας μου αυτό», συμπληρώνει, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Για την απώλεια της μητέρας του, δήλωσε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι εδώ και να προσπαθώ να χαμογελάσω όταν πριν από 2 βδομάδες έχω κηδέψει τη μητέρα μου. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, δεν είναι εύκολο, αισθάνομαι μια πληρότητα, τα είχα κάνει όλα, είχα πει αυτά που ήθελα να πω. Ο καρκίνος επειδή είναι μια ασθένεια που κρατάει, σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να σου πει πράγματα και να του πεις πράματα. Δεν έχω εκκρεμότητες, είναι βασικό αυτό».

Και τόνισε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Αισθάνεσαι αυτόν τον ακρωτηριασμό, ειδικά στη μητέρα, αλλά είναι και κάτι που θέλω να σκέφτομαι ότι είναι κάπου καλύτερα, ότι έπαψε να ταλαιπωρείται και δε θα ήθελε σήμερα να με βλέπει να κλαίω, θέλει να με δει χαμογελαστό για αυτό χαμογελάω».

«’Έφυγε’ πολύ γαλήνια, έχοντας όλους μας γύρω της… Μας έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα η μητέρα μου από την ασθένεια αυτήν, δε θα ξεχάσω ότι παρότι ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες, ξύπναγε το πρωί με το χαμόγελο, διάλεγε μέχρι τελευταία στιγμή τι ρούχα θα φορέσει» υπογράμμισε.

Και κατέληξε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο».



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!