Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας σε αδιανόητο καβγά on air: “Είστε όλοι αγγελούδια” – “Μη με ειρωνεύεσαι”

Ο «κακός χαμός» επικράτησε το πρωί της Τετάρτης  στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα σε Ελένη Τσολάκη και Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκίνησε να σχολιάζει την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έχουν μεγάλη δόση αλήθειας αυτά που λέει o Μάστορας

«Πολλοί αναπαράγουν ένα κλισέ που είναι λάθος. Κανείς μας δεν έκανε κανέναν τραγουδιστή αυτό που είναι σήμερα, η δουλειά του τον έκανε. Λες και μας χρωστάει κάτι. Κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν. Είπε “κάποιοι πατούν επί πτωμάτων”, αν έλεγε όλοι, τότε θα ήταν τσουβάλιασμα. Έχουν μεγάλη δόση αλήθειας αυτά που λέει. Το “καλού και κακού μπάτσου” που είπε είναι λάθος; Δεν έχει δόση αλήθειας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με την Ελένη Τσολάκη να τον ρωτάει «τι εννοείς;».

 

Ακολουθεί ο έντονος διάλογος ανάμεσά τους:

Λ.Κ: «Τι, τι εννοώ; Πόσες φορές καθόμαστε σε ένα τραπέζι και λέμε “ωραία τώρα θα πούμε κάτι για τον Μάστορα, ας πει κάποιος και κάτι καλό”»

Ε.Τ: «Εγώ όσες φορές έχω συμμετάσχει σε εκπομπές δεν το έχω βιώσει αυτό, δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ»

Λ.Κ: «Πρώτη φορά το ακούς… Κανείς σας. Φαίνεται εγώ δουλεύω… Εντάξει»

Ε.Τ: «Ε, όχι, ρε Λάμπρο. Θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω τη θέση μου. Σου μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Σου μιλάω για μένα και μου λες “πρώτη φορά το ακούμε”. Ναι, λοιπόν, εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια τώρα, δεν ήρθε κανείς να μου πει “εσύ κάνε τον καλό και εσύ τον κακό”»

Λ.Κ: «Δεν σου λέω αν το έχεις κάνει, σε ρωτάω αν το ακούς να γίνεται πρώτη φορά»

Ε.Τ: «Σου λέω για μένα, δεν μπορώ να σου μεταφέρω τηλεοπτικά κάτι που εγώ δεν το έχω ζήσει, εγώ όπου έχω υπάρξει. Μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα χίλια δυο πράγματα. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ και οφείλεις να τη σεβαστείς»

Λ.Κ: «Εντάξει. Δεν το έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν. Το σέβομαι… Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές 27 χρόνια και μου το έχουν πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες, πείτε αυτά που είναι να πείτε, εγώ δεν θα συνεχίσω. Όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά»

Ε.Τ: «Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά»

Λ.Κ: «Αγάπη μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Εντάξει, εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια…»

Ε.Τ: «Το “εσείς”, από τη στιγμή που μιλάω μόνο εγώ, μη με ειρωνεύεσαι»

Λ.Κ: «Δεν σε ειρωνεύομαι. Τέλος πάντων, δεν θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη»

Ε.Τ: «Μη συνεχίζεις, είσαι υπεράνω εσύ, εμείς είμαστε οι καημένοι που συζητάμε»




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!