Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μίλησε φυσικά για τον χωρισμό του με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και την παράσταση που θα παίξουν μαζί.

«Επιτυχία είναι να περπατάς στον δρόμο και να σου σφίγγουν το χέρι και να σε αγκαλιάζουν με αγάπη» είπε αρχικά, Ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Δεν είχα βάλει σαν στόχο να γίνω διάσημος, είχα βάλει στόχο να με σέβονται και να μου σφίγγουν το χέρι με πραγματική αγάπη. Σχεδόν το είχα πετύχει αυτό όταν έπαιξα με τον Θανάση Βέγγο. Ήταν αληθινός, ακούραστος».

«Η παράσταση Ο τελευταίος χορός ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Απείχα γύρω στα 7 χρόνια από το θέατρο σαν ηθοποιός.  Δεν πρέπει να είναι ανοιχτή η κλειδαρότρυπα των σπιτιών. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους. Είναι ανήθικο, είναι χαζό αυτό που ακούγεται ότι χωρίσαμε με τη Μαρία για διαφημιστικούς λόγους. Θα διαλύσω εγώ την οικογένειά μου για να πάρω 10 εισιτήρια παραπάνω;

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 17 χρόνια, έχουμε μια κοινή πορεία, έχουμε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια και αποφασίζετε να πάρετε διαφορετικούς ερωτικούς δρόμους είναι δύσκολο.

Όταν τον αγαπάς τον σύντροφό σου και συζητάς μαζί του για μια λύση Είναι καθαρά άλλοι οι λόγοι που πήραμε αυτή την απόφαση. Θα ήταν άδικο να υπάρξει ένας χωρισμός μεταξύ εμένα και της Μαρίας μετά από ένα τόσο ωραίο παραμύθι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι η Μαρία καλά, εγώ και πάνω από όλα το παιδί μου» είπε για τον χωρισμό του.

«Δεν κάνω τηλεόραση από επιλογή. Δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία μου, δεν θα μπορούσα να είμαι δίπλα στη Μαρία στο Τζόρνταν, δεν θα μπορούσα να παίξω σε ταινίες στο εξωτερικό όπως τώρα» είπε ακόμα, ο Γιάννης Αϊβάζης.