Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάγκυ Ταμπακάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η chef Μάγκυ Ταμπακάκη ηγείται στην ομάδα του Mercato στο Four Seasons Astir
Palace Hotel Athens.

Με μεγάλη χαρά το Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens υποδέχεται τη Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Restaurant Chef από τις 15 Οκτωβρίου. Η Μάγκυ έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την παρουσίαση του χειμερινού μενού και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του brunch, που οι πιστοί θαμώνες του Mercato λατρεύουν!

Η αγάπη της Μάγκυ για τη μαγειρική γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ιταλία. Εκεί τελειοποίησε τις ικανότητές της στη Μαγειρική Σχολή της Ρώμης, ενώ είχε τη μοναδική ευκαιρία να εργαστεί στο φημισμένο Ristorante Essenza. Στη συνέχεια, συνέβαλε στη δημιουργία του πολυβραβευμένου εστιατορίου Napule στην Αθήνα, όπου οι εκλεπτυσμένες δημιουργίες της, με έμφαση στα εποχιακά υλικά και τις έντονες γεύσεις, γοήτευσαν τους λάτρεις της γαστρονομίας.


Στην Ελλάδα, η πορεία της Μάγκυ συνεχίστηκε με αναγνώριση σε εθνικό επίπεδο χάρη στη συμμετοχή της στο MasterChef, ενώ αργότερα έγινε κριτής στο Junior MasterChef. Σήμερα, την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Καλώς τα Παιδιά» στην ΕΡΤ2, όπου εμπνέει με τις ικανότητές της νεαρούς μάγειρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την UNICEF για την προώθηση της υγιεινής διατροφής στα παιδιά.

Με την εμπειρία και το πάθος της, η chef Μάγκυ Ταμπακάκη φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο Mercato, προσκαλώντας μας σε μια νέα γευστική εμπειρία που υπόσχεται
να συναρπάσει.

Το νέο χειμερινό μενού του Mercato, θα παρουσιαστεί στα τέλη Νοεμβρίου, όπου θα αποσταλεί σχετική ενημέρωση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!