Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ενα κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων ήρθε να “ταράξει” το Νεπάλ

Μέσα σε ένα μικρό δρομάκι στην “καρδιά” του επιχειρηματικού κέντρου του Κατμαντού βρίσκεται ένα κατάστημα που καθορίζει τις αλλαγές στο συντηρητικό Νεπάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC News.

Οι Manjeet Poudel και Praveen Dhakal κέρδισαν το τζάκποτ, καθώς τόλμησαν να ανοίξουν πριν από δύο χρόνια το πρώτο sex shop με την ονομασία «Γλυκό Μυστικό».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που οι δύο συνέταιροι επέκτειναν την εμπορική τους δραστηριότητα σε άλλες δύο πόλεις του Κατμαντού ενώ σύντομα σκοπεύουν να προσθέσουν στη λίστα ακόμα δύο ακόμα πόλεις.

Οι πωλήσεις έχουν φτάσει μέχρις στιγμής τα 150 διαφορετικά ερωτικά είδη και βοηθήματα, από προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις, μέχρι και πλαστικές κούκλες, τα περισσότερα “made in China”.

Ο μέσος όρος των μηνιαίων πωλήσεων ανέρχεται στις 300.000 έως 400.000 ρουπίες (3.789 – 5.053 δολάρια). Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το ποσό προέρχεται μόνο από το κατάστημα στο Κατμαντού.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το κατάστημα ήμασταν ανήσυχοι ότι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, αλλά προς ευχάριστη έκπληξή μας, δεν υπήρξε καμία», δήλωσε ο κ. Dhakal.

Παρά το γεγονός ότι το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οι πελάτες θα πρέπει να ψάξουν για το ανακαλύψουν. Πρέπει να διασχίσουν ένα μικρό δρομάκι και να ανέβουν μία σκάλα με χαμηλό φωτισμό πριν βρεθούν στο φωτεινό κατάστημα με τους ροζ τοίχους.

Καθημερινά, 100 πελάτες επισκέπτονται το κατάστημα, εκ των οποίων το 10% είναι γυναίκες. Προκειμένου να νιώσουν άνετα ντροπαλοί πελάτες, η εταιρεία προσφέρει και τη δυνατότητα on line αγορών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 1/3 του συνόλου των πωλήσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!