Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα: Έβγαλε τον Χρήστο Μάστορα από την αφίσα μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία

Ο Χρήστος Μάστορας δεν θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο πλευρό της Μαρινέλλας στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο. Η σπουδαία τραγουδίστρια έθεσε τον δημοφιλή καλλιτέχνη εκτός, καθώς χθες Δευτέρα 23/9 δεν έδωσε το παρών στη δεύτερη πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας στην αυριανή τους συναυλία.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Galaxias ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν θα βρίσκεται στη σκηνή του Ηρωδείου, εξαιτίας προβλήματος υγείας, η αφίσα της συναυλίας άλλαξε και πλέον εμφανίζεται μόνο το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Ο Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του έγραψε, ύστερα από την αποπομπή του από τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας: «Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία».

Εφόσον ο Χρήστος Μάστορας επικαλέστηκε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, γιατί η Μαρινέλλα αφαίρεσε το όνομά του από την αφίσα της συναυλίας;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!