Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: “Η νέα σεζόν είναι σαν παζλ – Θα έχουμε πολλά μπρος – πίσω”

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τρίτη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Έχουν μείνει ακόμη τέσσερα επεισόδια που απαρτίζουν θεωρητικά τον τρίτο κύκλο της σειράς και θα δούμε όλα όσα συνέβησαν στους Παξούς με τον φόνο του Φάνη και όχι μόνο!

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα του Maestro, έχουν μείνει άλλα τέσσερα επεισόδια. Η καινούργια σεζόν είναι σαν παζλ. Η δεύτερη σεζόν εμβαθύνει στους χαρακτήρες και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό στην ελληνική τηλεόραση. Οι θεατές ταυτίστηκαν με χαρακτήρες και μπορούν να παρακολουθήσουν άνετα τι συμβαίνει μέσα τους».

«Αυτή η σεζόν εστιάζει στο τι συμβαίνει μέσα τους. Ο ήρωάς μου επιστρέφει στους Παξούς, είναι αναγκασμένος. Τώρα θα δούμε τι έγινε με τη δολοφονία του Φάνη. Βλέπουμε μπρος, πίσω. Έχει συμβεί αυτό αλλά στη σεζόν θα υπάρχει ο Φάνης. Όπως και με τον φόνο του Χαράλαμπου! Για τον ρόλο του το τέλος είναι μια κάθαρση, υπάρχει μια αποδοχή και το next step. Δεν μπορεί να είναι γλυκό το συναίσθημα αλλά υπάρχει μια αισιοδοξία».

Η σειρά τελειώνει. Τώρα αν ο Χριστόφορος έχει τη διάθεση, εμείς θα θέλαμε κι άλλο. Τον ντουβρουτζά τον έφαγα στο νησί, όταν έκανα το τελευταίο γύρισμα στο νησί. Κλαίγαμε όλοι, είμαστε μια οικογένεια. Τα γυρίσματα τελείωσαν πριν από δύο εβδομάδες. Στους Παξούς ξεμπερδέψαμε μέσα στο καλοκαίρι, οπότε τώρα ήταν τα τελευταία. Υπήρχε μια αναμονή το τι θα είναι το τέλος. Τις τελευταίες σκηνές του φινάλε τις έγραψε ο Χριστόφορος στις διακοπές. Όταν δένεσαι με τους ανθρώπους, αγαπιέστε, συναντιόμαστε στο σετ είμαστε αγκαλιές φιλιά. Όταν ξέρεις ότι δεν θα το ξαναζήσεις, είναι δύσκολο».






Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!