Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί έκανε δύο φορές έναρξη στη σημερινή της εκπομπή;

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν ενθουσιάστηκε με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά, με το οποίο επέλεξε ο ηχολήπτης να της κάνει έναρξη

Με έναν… ανορθόδοξο τρόπο ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν ενθουσιάστηκε με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά, με το οποίο επέλεξε ο ηχολήπτης να της κάνει έναρξη και θέλησε να την ξανακάνει από την αρχή.

Γιατί έκανε δύο φορές έναρξη στη σημερινή της εκπομπή;

«Όχι, θα μου βάλετε Οικονομόπουλο! Θέλω να ξεκινήσω με Οικονομόπουλο. Βάλε έναν Οικονομόπουλο, βρε Δημήτρη, που είναι και Παρασκευή», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Θέλω Παρασκευή να έχω κάτι πιο ανεβαστικό! Πάμε πριν πω καλημέρα! Να ξανανέβω μέχρι επάνω τόσες σκάλες; Δεν με λυπάστε;».

«Βάλτε έναν Οικονομόπουλο, γιατί δεν μου άρεσε αυτό που μου βάλατε. Είμαστε λαϊκά παιδιά! Παρ’ όλο που σήμερα είμαι πάρα πολύ σικάτη, θέλουμε λίγο πιο λαϊκά πράγματα», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια στη… διπλή της έναρξη.

«Δείξτε το παπούτσι χωρίς φιάπα. Εγώ χωρίς φιάπα. Με ναρκώνει η Παντελέ για να βάλω φλατ παπούτσια. Είμαι μία άλλη», σημείωσε στο ίδιο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε στη θεματολογία της σημερινής της εκπομπής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!