Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά πρώτη φορά on camera για τον Μπρούνο Τσερέλα – Η απάντηση στα λεγόμενα της Παγώνη

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του Γρηγόρη Μπάκα και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα. Στη συνέχεια, η ηθοποιός – επιχειρηματίας ενημερώθηκε για τα σχόλια της Ματίνας Παγώνη αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Επειδή, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν στην Ιταλία δεν γνώριζε όσα είχε πει για εκείνη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, της απάντησε χωρίς δημιουργείται ένταση από μεριάς της.«Είμαι πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι φαίνεται. Γράφουν διάφορα, αλλά δεν πειράζει. Δεν δίνω έμφαση ούτε στα θετικά μηνύματα, ούτε στα αρνητικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι τα θετικά σχόλια και η αγάπη, που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Όλα τα βλέπω θετικά, αισιόδοξα, με αγάπη και με χαρά», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου για την σχέση της με τον Τσερέλα.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την προσωπική ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, η τελευταία είπε: «Δεν το έχω δει αυτό που λες, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω, γιατί μπορεί να έχει παραφραστεί κάτι. Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί ότι τον κάνει να νιώθει καλά στην ζωή του. Εύχομαι χαρά, σωματική και ψυχική υγεία στον κόσμο».

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Αθηνάς Οικονομάκου, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε ζωντανά στο «Πρωινό» την τοποθέτησή της.

«Συμφωνώ μαζί της, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και νιώθει ότι αυτό που κάνει είναι καλό. Αν νιώθεις ότι είσαι καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο καθένας μπορεί να έχει μια σχέση, το θέμα είναι πως μπορείς να πλασάρεις αυτήν την σχέση και με ποιόν τρόπο… Αν δεν υπήρχαν παιδιά δεν θα με πείραζε κάτι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και νομίζω ότι είναι σεβαστές», είπε η Ματίνα Παγώνη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!