Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Κάθε φορά που βγαίνω στην σκηνή, έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν τη γνωστή τραγουδίστρια για μια συνέντευξη που κάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράστηκε αγαπημένες στιγμές και αναμνήσεις από την επαγγελματική της διαδρομή στον χώρο της μουσικής.

«Γενικώς παρατηρώ πολύ καλά τους θεατές στις συναυλίες μου και τους βλέπω. Έχουν την αίσθηση ότι δεν τους βλέπουμε και έχει πλάκα, κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές και με καλό και με κακό τρόπο. Δεν ξενερώνω, ξέρω ότι συμβαίνει».

«Είμαι ένας άνθρωπος που συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου. Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή όταν βρίσκομαι εκεί πάνω, κάθε φορά που βγαίνω έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά» εξομολογήθηκε, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη .

«Από την άλλη, όμως, αυτοί που προσλαμβάνουν αυτό που κάνεις, μπορεί επίσης να νιώθουν μεγάλη ταραχή και συγκίνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν τρέλα με εσένα και να θέλουν να σε βλέπουν, να σε θαυμάζουν και να κλαίνε με σένα» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξαφνιάζοντας την καλεσμένη του.

«Αυτό νομίζω ότι είναι ο λόγος που αγαπάω τόσο πολύ το τραγούδι. Κάποιες στιγμές η ένωση είναι πραγματικά πολύ ουσιαστική. Ξαφνικά με αφορμή ένα τραγούδι ή μία παράσταση οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που ακόμη και σε μακροχρόνιες σχέσεις να μην έχει συμβεί αυτό» δήλωσε η ερμηνεύτρια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!