Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σύζυγος του Χαρδαλιά έκλεψε τις εντυπώσεις στην ΔΕΘ

Η απαστράπτουσα Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά έκλεψε τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα στην 88η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Πάντα σικάτη στις δημόσιες εμφανίσεις της, την είδαμε το Σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα  δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο, να στέκεται διακριτικά και να χαμογελά στους φωτογράφους και τις κάμερες. Ντυμένη στα μαύρα -αγαπημένο της χρώμα- με τα μαλλιά πιασμένα και με ένα πανέμορφο χαμόγελο δεν έλειψε λεπτό από το πλάι του συζύγου της, όσο βαρύ πρόγραμμα και αν είχε για τις ανάγκες της Περιφέρειας Αττικής.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου πάντως δεν είναι μια απλή περίπτωση συζύγου πολιτικού καθώς πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που στέκεται αθόρυβα και στηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τον Νίκο Χαρδαλιά από την περίοδο που εκείνος ήταν δήμαρχος Βύρωνα. Δίπλα στον σύζυγό της, δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά ούτε λεπτό στην τόσο απαιτητική πολιτική του πορεία, από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας στην Πολιτική Προστασία και στη διαχείριση παντός είδους κρίσεων, στη συνέχεια την περίοδο της θητείας του στο Υπουργείο Άμυνας και ακολούθως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας κατά τη διεκδίκηση του θώκου της Περιφέρειας Αττικής. Είναι η ήρεμη δύναμη και το απάγκιο του Περιφερειάρχη σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, όπως σημειώνουν με νόημα άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι.

Όμως και η ίδια η Γιώτα Παναγιωτοπούλου έχει τη δίκη της πορεία, καθώς διαπρέπει εδώ και χρόνια στον επιχειρηματικό τομέα, καταφέρνοντας να  ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Θυμίζουμε ότι μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής έχουν αποκτήσει μια κορούλα, τη μικρή Δήμητρα, στην οποία και οι δύο τρέφουν απόλυτη αδυναμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!