Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκληρή ανάρτηση Τσέκερη κατά του Κασσελάκη με φωτό: Οι εργαζόμενοι της Αυγής δεν κάνουν διακοπές απεργούν

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Αυγής Άγγελος Τσέκερης.

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της Αυγής Άγγελος Τσέκερης.

Σε ένα post στα social media, δημοσίευσε την απόφαση της συνέλευσης εργαζομένων στην εφημερίδα «Η Αυγή», αναρτώντας παράλληλα μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και το σκυλάκι τους από τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Η ανάρτηση κατά του Κασσελάκη

«Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στην ιστορική εφημερίδα Η ΑΥΓΗ εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ηθικά, πολιτικά και εργασιακά απαξιωτική στάση του βασικού μετόχου, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, της διοίκησης και της διεύθυνσης της εφημερίδας που όλο το τελευταίο διάστημα και υπό καθεστώς μεθοδευμένης οικονομικής ασφυξίας, το οποίο συνόδευσε το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας, δεν έχουν πάρει καμία πρωτοβουλία, ως όφειλαν, για την επίλυση του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν» αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Και οι εμπαιγμοί πάνω στις πλάτες των εργαζομένων συνεχίζονται, την ώρα που παράνομα για ακόμα μια φορά δεν μας έχει καταβληθεί ούτε ο μισθός του Ιουλίου ούτε και το επίδομα αδείας όταν φεύγουμε με την εγκεκριμένη άδειά μας», καταλήγοντας: «Οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ δεν κάνουν διακοπές, απεργούν».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!