Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το Breakfast@Star… ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο: “Σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε, μας έδωσε ψωμάκι”

Το δικό τους ξεχωριστό «ευχαριστώ» είπε η ομάδα του Breakfast@Star στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λίγο πριν σχολιάσουν τη φάρσα που έκανε εκείνος στην πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube. Η Ελένη Χατζίδου, προλογίζοντας το θέμα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να τον ευχαριστήσουν για το… υλικό που δίνει στην εκπομπή, απαντώντας έτσι σε πρόσφατη σχετική του δήλωση.

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Breakfast@star

«Η αλήθεια είναι ότι μας έδωσε και ψωμάκι και τυράκι με τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, γιατί ο χωρισμός τους είχε κάποια ερωτηματικά. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι η Ευρυδίκη έμεινε στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος πήγε σε άλλο που εκείνη δεν το έχει δει. Έχει κρατήσει και τα κλειδιά», σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Έχουν πολύ χαλαρές σχέσεις με τον νυν σύντροφο της Ευρυδίκης, για να αφήνουν αυτό να βγαίνει και στον αέρα. Ένιωσε λίγο άβολα, βέβαια, στην αρχή η Ευρυδίκη, αν και του είπε ότι της κάνει φάρσα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Breakfast@Star.

«Το έχουν πει και οι δύο ότι έχουν καλές σχέσεις. Εγώ τον είδα πολύ γλυκό εδώ τον Κωνσταντίνο μιλώντας με την Ευρυδίκη, με άλλον τόνο φωνής», παρατήρησε η Λιλή Πυράκη.

«Μας χάρισες 4 λεπτά. Ευχαριστούμε και πάλι», είπε κλείνοντας το θέμα η Ελένη Χατζίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!