Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο με λαμπερά πρόσωπα

Ta 50 χρόνια τους γιόρτασε η αγαπημένη οικογένεια Γεωργουλή μαζί με καλούς φίλους, συνεργάτες, πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και o Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τους συνεχάρη για τη συνεχή λειτουργία και τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας τους.

 

Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι ανάμεσα τους η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και άλλοι, περιηγήθηκαν στο εντυπωσιακό showroom και γνώρισαν το brand με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, ενώ το εκρηκτικό dj set της Μάγκυς Χαραλαμπίδου απογείωσε τη βραδιά, μαζί με το live act του saxophonist Τομ Γιαννακόπουλου. Την τούρτα των 50 χρόνων έσβησε ο CEO και ιδρυτής της «Georgoulis S.A» Γιώργος Γεωργουλής, ενώ συγκίνησε ο λόγος του και ο λόγος των δύο του παιδιών και συνεχιστών της εταιρείας Φοίβου και Έκτορα Γεωργουλή.

 

Ανδρέας Κονδύλης (Δήμαρχος Αλίμου) – Φοίβος Γεωργουλής – Φαίη Σκορδά – Γιώργος Γεωργουλής – Λένα Γεωργουλή – Έκτορας Γεωργουλής

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!