Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ανδριολάτου – Maestro: Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο σκάφος και φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου

Το Maestro, η ελληνική σειρά που κατέκτησε το Netflix, επιστρέφει την Πέμπτη 16/5 στις οθόνες μας με τον δεύτερο κύκλο της που υπόσχεται να καθηλώσει.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την πρεμιέρα την ώρα που οι συντελεστές βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου.

Μάλιστα, η Κλέλια Ανδριολάτου, μοιράστηκε ένα βίντεο με την ίδια και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε σκάφος οργώνοντας τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

«Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του @christopherpapakaliatis. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους τη δουλειά μας. Το περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου» σημείωσε στη λεζάντα του ποστ της.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση, το Maestro κάνει πρεμιέρα και στο Netflix. «Οι συνέπειες ενός φόνου εξαπλώνονται σύντομα από τους Παξούς μέχρι την Αθήνα, αναγκάζοντας τους πάντες να βρουν τρόπο να αναζητήσουν —ή να κρύψουν— την αλήθεια», γράφει το συνοδευτικό κείμενο που προλογίζει τη δεύτερη σεζόν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!