Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΕΡΤ: Πανευτυχής ταξιδιώτης “τρέλανε” την Χριστίνα Βίδου με τους χαιρετισμούς του

«Όπου φύγει… φύγει» ακόμα και οι τελευταίοι, σήμερα Μ. Παρασκευή, μοιάζουν να λένε πολλοί Αθηναίοι και η κάμερα της ΕΡΤ με την δημοσιογράφο Μαίρη Σκανδάλη βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς προκειμένου να μεταφέρουν την εικόνας της φυγής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πανευτυχής ταξιδιώτης «τρέλανε» την Χριστίνα Βίδου

Μάλιστα, όσο το ρεπορτάζ προχωρούσε στο λιμάνι, η γοητευτική ρεπόρτερ της εκπομπής «Συνδέσεις» έμελλε να εντοπίσει έναν καθ’ όλα ενημερωμένο και πιστό, καθώς φαίνεται, τηλεθεατή της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. «Α, καλημέρα! Τι κάνετε; Πάμε στη Νάξο! Οι μισοί έχουν πάει και οι άλλοι μισοί πηγαίνουμε τώρα. Εγώ και η κόρη μου» δήλωσε αρχικά ο πανευτυχής ταξιδιώτης για τις γιορτές του Πάσχα.

«Η κα. Μαίρη Σκανδάλη από ΕΡΤ1! Αλίμονο, με την κα. Χριστίνα στο στούντιο, πολλούς χαιρετισμούς» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο κύριος για να προκαλέσει εύλογα τα επιφωνήματα χαράς της Χριστίνας Βίδου στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής.

«Σας ακούει τώρα η Χριστίνα» τόνισε η ρεπόρτερ για να σχολιάσει ο ταξιδιώτης «α, με ακούει; Να είναι καλά! Να είναι καλά! Να είστε καλά, παιδιά».

«Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά» απάντησε, με τη σειρά της, η Χριστίνα Βίδου για να δώσει συνέχεια στις «Συνδέσεις» της Μεγάλης Παρασκευής στην ΕΡΤ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!