Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Βεργκάρα: “Αν βλέπετε πάνω μου μόνο το στήθος μου, είναι δικό σας πρόβλημα”

Μιλώντας για την προώθηση της νέας της τηλεοπτικής δουλειάς, η 51χρονη Σοφία Βεργκάρα έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Από τον Ιούλιο του 2023, όταν ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Τζο Μανγκανιέλο μέχρι τη συνέντευξη της στην ισπανική εφημερίδα El Pais, η Σοφία Βεργκάρα δεν αρνήθηκε ποτέ να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις. Ήταν όμως, φειδωλή.

Κατά την προώθηση της νέας της δουλειάς, της μίνι σειράς «Γκριζέλντα» (λεπτομέρειες παρακάτω) αποφάσισε να μοιραστεί και κάποια πράγματα που έως τώρα γνώριζαν μόνο η ίδια και ο πρώην σύντροφός της. Για παράδειγμα, τον λόγο του χωρισμού τους, έπειτα από 7 χρόνια γάμου που έδειχναν να απολαμβάνουν και οι δύο.

Ως λόγος διαζυγίου στα επίσημα έγγραφα αναφέρθηκε το κλασικό «ασυμβίβαστες διαφορές». Τώρα, η Βεργκάρα αποκαλύπτει πως δεν ήθελε να γίνει μια ηλικιωμένη μητέρα.

«Είμαι μια πρόσφατα χωρισμένη γυναίκα. Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος (σ.σ. κατά 4 χρόνια), ήθελε να κάνει παιδιά και δεν ήθελα να γίνω μια ηλικιωμένη μητέρα. Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό», είπε η 51χρονη Κολομβιανή. Διευκρίνισε ότι όσα λέει αφορούν μόνο την ίδια και όσα θέλει εκείνη από τον εαυτό της.

Πρόσθεσε ότι «η μητρότητα δεν είναι για εμένα πια. Απέκτησα ένα παιδί στα 19 και τώρα νιώθω έτοιμη να αγκαλιάσω το ρόλο της γιαγιάς. Όχι της μητέρας». Ο γιος της, Μανόλο, είναι σήμερα 32 ετών.

Ομολόγησε πως πέρασε δύσκολα το τελευταίο εξάμηνο, «αλλά οι Κολομβιανοί είμαστε γνωστοί για την ικανότητα μας να ξέρουμε πώς να βλέπουμε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, ακόμα κι όταν συμβαίνουν πολλά τρομερά πράγματα. Διαφορετικά, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.

Σε ό,τι αφορά το τι θέλει από τον επόμενο σύντροφο της, είπε πως «πρέπει να είναι κοντά στην ηλικία μου, να έχει ήδη παιδιά και να είναι εμφανίσιμος. Όχι απαραίτητα πανέμορφος. Ίσως να είναι και ηθοποιός, αλλά ίσως και όχι».

Να έχει λυμένο το οικονομικό; «Έχω πει πολλές φορές πως πρέπει να είναι στην ίδια κλίμακα με εμένα ή να έχει περισσότερα χρήματα από εμένα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!