Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φώτης Ιωαννίδης: Ο σκόρερ του ντέρμπι… έκοψε τούρτα με την Ελένη Βουλγαράκη

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να μην είχε το ιδανικό δώρο για τα γενέθλια του, καθώς το γκολ του δεν έφτανε για να κερδίσει ο ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το γιόρτασε με την όπως ακούγεται εκλεκτή της καρδιά του Ελένη Βουλγαράκη

Τα 24 του χρόνια έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης ο Φώτης Ιωαννίδης με τον άσο του Παναθηναϊκού να έχει… διπλό λόγο για να τα γιορτάσει. Αρχικά ο διεθνής επιθετικός ήταν ο ποδοσφαιριστής του Φατίχ Τερίμ που “έλυσε” τον επιθετικό γόρδιο δεσμό της ομάδας του στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” καθώς το δικό του γκολ ήταν εκείνο που επέτρεψε στο “τριφύλλι” να φτάσει στην ισοφάριση του σκορ αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του “Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ιωαννίδης, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς αν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβρισκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα και δεν σπαταλούσε τη σπουδαία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Οι ευχές της Βουλγαράκη και η… καταπράσινη τούρτα του Ιωαννίδη

Ωστόσο, δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Φώτης Ιωαννίδης διάγει τις καλύτερες μέρες της ζωής του όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων. Το πιστοποίησε με ένα… γλυκό post της η Ελένη Βουλγαράκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!