Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα: “Δεν θα ήταν σύντροφος μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω”

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, βρέθηκε σε εκδήλωση μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Εκεί ρωτήθηκε και για τον Χρήστο Μάστορα και την σχέση τους. 

Όσα είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

“Έχει γούστο ο Χρήστος Μάστορας. Δεν υπολογίζω τα δώρα που μου έχει κάνει ο Χρήστος Μάστορας και δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, δεν το έχω καθόλου, αισθάνομαι άβολα. Στο παρελθόν είχα κάνει τηλεοπτικό δοκιμαστικό άλλα δεν μου ταίριαζε. Η Βανδή είναι γυναικάρα και πανέμορφη, μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Δεν θα ήταν σύντροφος μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω”

Παράλληλα, η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση και πήρε δηλώσεις από τους λαμπερούς καλεσμένους.

“Στα παιδιά μου αρέσουν όλα τα ρούχα με τις παγιέτες και τα ευφάνταστα. Τα παιδιά μου όταν βγαίνω βράδυ με παντελόνι με ρωτάνε γιατί δεν βάζω φούστα”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Αύριο τελειώνουν τα δικά μας γυρίσματα για το “Maestro”. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι φανταστικός και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του”, τόνισαν Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς.

“Μακάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι μαζί μας τηλεοπτικά. Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, οποίος είπε ότι είμαστε ζευγάρι έχει πολλή φαντασία”, υπογράμμισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του.

“Έχω πει ότι η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να περάσω μαζί την υπόλοιπη ζωή της”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Ιάσονας Μανδήλας βγήκε 2 ραντεβού μετά την δημοσία έκκληση να του στείλουν μηνύματα στα social και το… επαναλαμβάνει!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!