Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην έντυπη OnTime: Το εξώδικο του Κ. Πλεύρη για το “λάτρης του Χίτλερ” – Ο 83χρονος σε νέα βραδινή έξοδο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Λίγο μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη σύντροφό του και το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, το ζευγάρι έκανε νέα κοινή εμφάνιση σε βραδινή έξοδό του.

Ο 83χρονος νομικός και η Τζόρτζια Σιακαβάρα πήγαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε κατά την είσοδό τους, αλλά και τη στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και φωτογραφήθηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ, ενώ η 49χρονη πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, που επέλεξε να εμφανιστεί με κόκκινη περούκα, πόζαρε και στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί. Ο 83χρονος νομικός ερωτήθηκε για την καθημερινότητά τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το πώς αντιδρά ο ίδιος στα δημοσιεύματα που τονίζουν τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

“Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη κι έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή” δήλωσε και πρόσθεσε ότι νιώθει “ανανεωμένος, έγινα 25 ετών”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: “Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό». Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά του «δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνω”.

Στην αντεπίθεση

Στη συνέχεια κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, γιατί είναι αλήθεια» είπε και απάντησε και στο ερώτημα αν σκέφτεται να κινηθεί νομικά για κάποια αρνητικά σχόλια. 

“Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή, γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ” απάντησε συγκεκριμένα. 

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε τονίσει ότι τις ιδεολογικές του απόψεις τις κρατά μακριά από την Τζόρτζια Σιακαβάρα. “Τα ιδεολογικά δεν τα συζητάμε. Έχουμε αφήσει το παρελθόν στην άκρη και ασχολούμαστε με το παρόν και το μέλλον. Είναι μια σχέση η οποία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Πάντως, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μια διακοπή. Μια ζωή περίμενα μια τέτοια γυναίκα. Της οφείλω το ότι ανέδειξε τον αισθηματικό μου κόσμο. Είχα αφήσει την αισθηματική μου ζωή. Νοιάζομαι πολύ δύσκολα για ανθρώπους. Για τη Γεωργία νοιάζομαι. Και αυτό το αίσθημα είναι ανώτερο από την αγάπη. Με ενδιαφέρει η ευτυχία της, γιατί αντανακλά σε μένα” τόνισε και πρόσθεσε: “Πρόκειται να ζήσουμε μαζί και ό,τι ήθελε προκύψει. Όλα τα άλλα είναι ενδεχόμενα. Εγώ, λόγω ιδεολογίας, μέσα μου είχα ένα έλασμα ατσάλινο. Αυτό το έλασμα το έβγαλε η Γεωργία και μου έβαλε χορδές. Την περίμενα μια ζωή” υπογράμμισε.

Να θυμίσουμε ότι τη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα αποκάλυψε η “ΟΝ time” στις 19 Οκτωβρίου και αμέσως μετά το δημοσίευμα ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε και από τους δύο. 

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 2/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!