Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Aποκλειστικό: Στην Εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο, ο οποίος έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ontime24.gr, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Το ρεπορτάζ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αίαντας Μανθόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Το βράδυ της Δευτέρας, βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν ένιωσε καλά και αμέσως οι οικείοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τη σειρά «Δύο Ξένοι», είναι ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά, αφού είναι αδελφή της μητέρας του Ευαγγελίας Λελέκου-Μανθοπούλου, γιατρού ακτινολόγου στο επάγγελμα, με μεγάλη προσφορά στην ιατρική επιστήμη. Μια αριστοκρατική γυναίκα, της οποίας η τρίτη αδελφή ήταν η διακεκριμένη λογοτέχνιδα και ποιήτρια Δέσποινα Λελέκου-Τατάκη, μητέρα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη. 

Ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την τηλεόραση μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε κατηγορήσει τον Αίαντα και τη μητέρα του ότι κακοποιούσαν το γιο τους. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Του

Μιχάλη Πρέκα

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 11/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!