Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξης Κούγιας: «Με τον Κασσελάκη πρωθυπουργό, Υπ. Εθ. Αμύνης τον Κοκλώνη, Πολιτισμού τον Λαζόπουλο, τον Καπουτζίδη στο Κοινωνικής, τον Λάκη Γαβαλά Δικαιοσύνης»

Ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του Super Κατερίνα, για άλλη μια φορά σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα θέλησε με τον τρόπο του να προκαλέσει για τις επιλογές του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά μετά τη δήλωσή το για τα Κατεχόμενα.

«Έχει δημιουργήσει μια εικόνα παραπλάνησης στον κόσμο. Φτάνει η στιγμή που πρέπει να εμφανιστείς και να πεις πέντε σωστά πράγματα.  Ήταν πολύ μεγάλη προσβολή για την κοινωνία της δυτικής Αθήνας ότι το Αιγάλεω είναι υποβαθμισμένη περιοχή. Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άσχετος και τόσο επικίνδυνος, που πραγματικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Νομίζω ότι οι μόνοι που τον αποδέχονται είναι οι όμοιοί του», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας και εξήγησε:

«Φανταστείτε τώρα μια κυβέρνηση με τον Κασσελάκη πρωθυπουργό, υπουργό Εθνικής Αμύνης τον Κοκλώνη, Πολιτισμού τον Λαζόπουλο, τον Καπουτζίδη στο Κοινωνικής Πρόνοιας, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης».

Για την πιθανότητα ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Έχω μιλήσει για τα νούμερα, αλλά στο τέλος η πραγματική ποιότητα αναδεικνύεται».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!