Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάντα Πιερίδη: Η τελευταία εμφάνιση με τον Δημήτρη Κατριβέση – Tα δάκρυα και οι δηλώσεις όλο νόημα (Εικόνες)

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες μιλούν για κρίση στον γάμο του ζευγαριού , αλλά και ενδεχόμενο χωρισμό, η Μαριάντα Πιερίδη όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Την είδηση αυτή σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 18/09/2023 μέσα από την εκπομπή της, η οποία μάλιστα, αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με την Μαριάντα Πιερίδη, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

Περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον τους.

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μπορεί να μην έκαναν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από δύο μήνες όμως, και συγκεκριμένα στις 23/07/2023 είχαν βρεθεί στη συναυλία των Guns N’ Roses στην Ελλάδα.

Η Μαριάντα Πιερίδη τότε είχε δημοσιεύσει και σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι όπως βλέπουμε, μαζί τους ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!