Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έρωτας φυγάς – Spoiler: Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται – Ο Ιάσονας κάνει τη ζωή της κόλαση

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά Έρωτας Φυγάς, στο Open.

Στα νέα επεισόδια η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται, αλλά τα βάσανά της δεν τελειώνουν, καθώς ο Ιάσονας της κάνει τη ζωή κόλαση όταν επιστρέφει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων.

Τελειωμό δεν έχουν οι δυσκολίες για την Αλεξάνδρα και στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του OPEN «Έρωτας φυγάς». Μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα, η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και ζει για αρκετό καιρό βυθισμένη στη θλίψη της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη φυλακή, περνάει μαρτυρικές στιγμές μοναξιάς μακριά από τα παιδιά της, ωστόσο αποκτά και μία απρόσμενη σύμμαχο. Αυτή δεν είναι άλλη από την πεθερά της, τη Μαργέτα Δεμερτζή, η οποία αλλάζει στάση απέναντι της και την υποστηρίζει, καθώς αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους έφτασε η Αλεξάνδρα στην ακραία πράξη να αποπειραθεί να σκοτώσει τον Ιάσονα. Θέλοντας να της δείξει την ευσπλαχνία της ,της πηγαίνει αρκετές φορές τα παιδιά της στο επισκεπτήριο της φυλακής για να τα βλέπει και να παίρνει κουράγιο. Παράλληλα, της λέει ότι είναι στο πλευρό της και πως σκοπεύει να τη βοηθήσει προκειμένου να βγει από τη φυλακή.

Η αλλαγή της στάσης της Μαργέτας χαροποιεί ιδιαίτερα την Αλεξάνδρα. Μάλιστα, κάποια στιγμή, μετά την κατάθεση του Ιάσονα για όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα στο αρχοντικό ανάμεσά τους και έχοντας την πολύτιμη βοήθεια της, καθώς και τη συμβολή της εισαγγελέως, της Νάντιας, η γυναίκα αφήνεται ελεύθερη. Όταν αποφυλακίζεται, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή με τη λαχτάρα να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει, καθώς ο σύζυγός της έχει αποφασίσει να της κάνει τη ζωή της κόλαση για να την εκδικηθεί. Έτσι, αρχικά την ορίζει ξανά υπηρέτρια του αρχοντικού, ενώ ταυτόχρονα της συμπεριφέρεται με σκληρό και υποτιμητικό τρόπο. Δεν υπολογίζει καθόλου τη γνώμη της και δεν δείχνει κανέναν σεβασμό προς το πρόσωπό της. Η κατάσταση αυτή στενοχωρεί την Αλεξάνδρα, αλλά δέχεται υποταγμένη τη μοίρα της. Μάλιστα, το αποκορύφωμα των βασανιστηρίων του Ιάσονα είναι να της στερήσει τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ο σκληρός επιχειρηματίας, θέλοντας να πονέσει ακόμα περισσότερο τη γυναίκα του, επειδή δεν τον αγάπησε ποτέ όσο τον Μάρκο, αποφασίζει να πάρει από τη θαλπωρή του αρχοντικού τον Γιωργάκη και τη Μυρσίνη. Πηγαίνει, λοιπόν, τα παιδιά σε ένα κρυφό μέρος, ενώ ακόμα και η μητέρα του, η Μαργέτα, αγνοεί τις κινήσεις του. Όταν ανακαλύπτει πως τα εγγόνια της λείπουν από το σπίτι, αποφασίζει να σαρώσει την περιοχή προκειμένου να τα βρει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!