Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τον γιο του (Εικόνες)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μια που πλέον είναι πατέρα. Το ίδιο και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη. 

Μαμά κι γιος έχουν μία σχέση ιδιαίτερη που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται πιο δυνατή. Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη συνεργασία τους στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός»:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια».

Μαρία Τζομπανάκη μια περήφανη γιαγιά

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι περήφανη για τον γιο της και την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε και δεν κρύβει τη λατρεία και τον έρωτα που έχει και με τον εγγονό της, Αχιλλέα. Με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα, Κυριακή 18 Ιουνίου δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο ανδρών που έχει αδυναμία σχολιάζοντας: «Να ζήσεις μόνο χαρές και σαν πατέρας γιόκα μου!»

Στη φωτογραφία μπαμπάς και γιος κάνουν αγκαλιές. Όπως μαρτυρά και το πρόσωπο του ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη, λιώνει στην κυριολεξία δίπλα στον μονάκριβο γιο του.

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα

Φωτογραφία με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα όμως δημοσίευσε και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Όπως λέει και ένας φίλος, η ημέρα του “Robin” σήμερα! Χρόνια πολλά μπαμπάδες!! Στο χέρι μας είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από sidekicks !».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!