Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο η πεθερά της Καλλιόπης από τον Σασμό

Η γριά Σταματάκαινα ήρθε στο όνειρο της Καλλιόπης του Σασμού και της θύμισε την κατάρα που υπάρχει ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Ηθοποιός, αθλήτρια, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η Αμαλία Ζαργιανάκη -Δραμουντάνη ήθελε από πολύ μικρή να γίνει ηθοποιός. Παράλληλα με την υποκριτική και την εργασία της στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ηρακλείου, είναι και πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στον «Σασμό»;

«Επεδίωκα από την αρχή να συμμετάσχω στη σειρά, γιατί παρουσίαζε εμάς στην Κρήτη. Έστειλα το βιογραφικό μου και το τηλεφώνημα έγινε τώρα, στη δεύτερη σεζόν, όπου μου δόθηκε ένας ρόλος βιωματικός, γιατί εμείς τα ζούμε καθημερινά αυτά. Έκανα τη γριά Σταματάκαινα. Έπρεπε να δείξω τη σοβαρότητα της, τον πόνο, το μίσος της… Και όλη αυτή η ερμηνεία έπρεπε να βγει από τα μάτια μου». 

Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα; 

«Μου έστειλαν το σενάριο, μου είπαν να το κάνω δικό μου και εγώ έβγαλα την Κρήτη! Οι λήψεις που έκανε το συνεργείο ήταν ελάχιστες, γιατί ήταν τόσο καλό, που ανατρίχιασαν όλοι. Μπήκα μέσα, έκανα τη λήψη μου, τελείωσε. Ήταν άριστο! Έχω ζήσει πολλούς σασμούς και πολλές βεντέτες. Σε σχέση με παλιά, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε ηρεμήσει εμείς οι Κρητικοί! Δηλαδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η παραμικρή παρεξήγηση και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δίνουμε πολύ βάρος στις πράξεις και στις λέξεις. Είναι στο DNA μας αυτό, αλλά δεν γίνεται από μίσος, από αγάπη γίνεται».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ρόλος;

«Μου αρέσουν οι ηγετικοί χαρακτήρες. Μου αρέσει η Καλλιόπη, γιατί μου θυμίζει τη μάνα όπως τη ζούμε εμείς εδώ στην Κρήτη κάθε μέρα. Και ο Αντώνης μού αρέσει, γιατί τέτοιοι άντρες είναι σπάνιοι. Μου θυμίζει και τον άντρα μου, που με “έκλεψε” και μου έχει τέτοια αγάπη, όπως ο Φραγκιαδάκης στη Μαρίνα. Ο άντρας μου είναι Ανωγιανός, από τη μεγάλη οικογένεια των Δραμουντάνηδων, και με έχει στηρίξει σε ό,τι κάνω. Οι Κρητικοί είναι δύσκολο να δεχτούν η γυναίκα τους να είναι ηθοποιός».

Θα σας ξαναδούμε στη σειρά;

«Είμαστε σε επικοινωνία για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Η ιστορία θα μας μεταφέρει στο παρελθόν και θα μάθουμε πώς ξεκίνησε η βεντέτα και φτάσαμε και στην κατάρα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!