Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 16/5

ΚΡΙΟΣ
Έχεις έναν σοβαρό εχθρό στη δουλειά. Σκέψου πως θα τον απομονώσεις χωρίς να τσακωθείς ή να εγείρεις αντιδράσεις. Αρχικά δείξε του ότι ξέρεις τι κάνει και πως δεν θα ανεχθείς να σε υπονομεύει. Απευθύνσου στους «συμμάχους» σου σε υψηλότερες θέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση πως θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Να μην αποκαλύψεις σε τρίτους ένα νέο σχέδιο σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αρκεί να το ξέρει υψηλά ιστάμενο στέλεχος που σε υποστηρίζει και μαζί θα χαράξετε την πορεία. Όλοι οι άλλοι είναι περιττοί. Τουλάχιστον προς το παρόν που χρειάζεται εχεμύθεια. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις στιγμές αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι που σε…απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια επαγγελματική πρόταση θα είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην κρατήσεις επικριτική στάση με πρόσωπο που έχει μεσολαβήσει για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν δεν το κάνεις θα το θυμώσεις και θα σου βάλει… τρικλοποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό αλλά δεν θα κρατήσει πολύ, οπότε μην χαίρεσαι υπέρμετρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου. Δες προσεκτικά μια νέα πρόταση στη δουλειά και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Να βάλεις και τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξεσπάς στο ταίρι σου. Να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως κι εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Μην αρχίσεις να λες τα εσώψυχά σου. Κουράζεις.

 

ΛΕΩΝ
Να είσαι ήρεμος. Όταν δεν σε πιάνει η έπαρση για να κάνεις επίδειξη στους άλλους, τότε καταφέρνεις «θαύματα». Προσγειώσου λοιπόν, κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα που θέλουν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Αρχίζεις να υλοποιείς μια νέα ιδέα σου. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις βάλει … πλώρη για το επόμενο επιχειρηματικό σου σχέδιο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας φίλος αλλά αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις γκρίνια από το ταίρι σου. Μην υποκύψεις γιατί πρέπει να δεις πως θ’ αυξήσεις το εισόδημα σου. Να εξηγήσεις στο ταίρι σου ό,τι θα το οργανώσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε ανεβάζει… στα ουράνια.

 

ΖΥΓΟΣ
Να μην εμπλακείς σε μια διαμάχη στη δουλειά γιατί θα σου γυρίσει «μπούμεραγκ». Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα πολύ προσοχή. Μην προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, δεν γίνεται. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό, έστω και φλερτάροντας. Αν είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα μόνο αν θέλεις σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκέψου ότι χρειάζεσαι νέες πηγές εσόδων γιατί οι παλιές σιγά σιγά …στερεύουν. Οπότε, εξέτασε μια νέα οικονομική πρόταση. Να μην είσαι δύσπιστος με έναν παλιό συνεργάτη που θέλει τη συνεργασία σου. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το Διαδίκτυο θα αποδειχτεί καλή περίπτωση. Προχώρα αργά και βλέπεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνε νέο προγραμματισμό για να δεις μέχρι που σε βγάζουν τα οικονομικά σου. Η υπεραισιοδοξία σου δεν βοηθάει γιατί έχεις ανοιχτά οικονομικά «μέτωπα». Κοίταξε πως θα τα κλείσεις και μην δημιουργείς κι άλλα. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μια βραδιάς. Όμως δεν σου ταιριάζει η δέσμευση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στη δουλειά σου υπάρχουν ένα-δύο εχθροί που πρέπει να τους απομονώσεις. Δεν είναι απαραίτητο να τους διώξεις εντελώς γιατί θα δημιουργήσεις κακή εικόνα στους υπόλοιπους. Μπορείς να τους επιβληθείς κουνώντας το μικρό σου δαχτυλάκι γιατί έχεις γερούς «συμμάχους» .Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη, κατέβασε τον, αλλιώς θα μείνεις μόνος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη δουλειά έχεις βρει ισορροπίες και πας καλά, οπότε μην αρχίσεις να ξοδεύεις αριστερά και δεξιά. Χρησιμοποίησε την καλή σου διάθεση και την πειθώ σου για να φέρεις κοντά σου νέους συνεργάτες αλλά μην κάνεις τίποτα πριν βεβαιωθείς για τη φερεγγυότητα τους. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» με μόνιμη σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Να μην επαναπαύεσαι ακούγοντας λόγια τρίτων. Κοίτα να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό για να πας καλύτερα στη δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης. Να εξετάσεις σοβαρά τους όρους. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος το ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει. Διάλεξε με γνώμονα τη συντροφικότητα κι όχι την ομορφιά ή το πάθος που δεν κρατάνε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!