Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η έκκληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την εμπειρία της στο My Style Rocks ενώ αποκάλυψε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για εκείνη και δεν ισχύει.

«Περνάω τέλεια στο My Style Rocks. Είναι από τις αγαπημένες μου καρέκλες… Δεν γίνεται να δεις reality, χωρίς να μπαίνεις στο Twitter, δεν έχει κανένα νόημα. Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση για το πώς ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η οικογένεια μου» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στον Αρτ και την εκπομπή «Πρωινό μας».

«Όλα μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση το θέμα είναι εσύ να θες. Μπορεί να υπάρχει μέρα που δεν θες. Στη ζωή μου να με δείτε επίσημα; Στην εκκλησία το Πάσχα! Θα πάω στην εκκλησία την Ανάσταση με την οικογένειά μου» δήλωσε η ίδια σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

Σε σχέση με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται στο ίντερνετ “ακολουθήστε τη δίαιτα της Ηλιάνας”. Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε. Πρέπει να πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο, να κάνετε τις εξετάσεις σας. Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω κι εγώ τη ζωή μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!