Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Παύλος με τον αδελφό του Νικόλαο Γλίξμπουργκ στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ βρίσκεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, μετά το θάνατο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ φέρονταν να έχουν προχωρήσει ή να είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαια για την αγορά σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα, έναντι περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Παύλος, αναχωρώντας από την Αθήνα έπειτα από σύντομο ταξίδι στη χώρα μας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου διέψευσε τη φήμη ότι έχει καταλήξει στο σπίτι που θέλει να αγοράσει. Πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν να έχει εστιάσει σε κάποια ακίνητα στην περιοχή της Πλάκας, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμη. 

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου στο αεροδρόμιο -κατά την αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη- αν η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι του, απάντησε: «Η Ελλάδα είναι πρώτο σπίτι μου, αλλά δεν ήμουν εδώ όσο θα ήθελα, όμως θα είμαι εδώ πιο συχνά»

– Αγοράσατε σπίτι στην Ελλάδα; 

– Όχι. Δεν βρήκα κάποιο σπίτι ακόμα, είπε, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι αναζητά κάποιο ακίνητο στο οποίο θα μένουν ο ίδιος και η οικογένειά του όταν θα βρίσκονται στη χώρα μας.

Ακολούθως, ο Παύλος ερωτήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη, το πολύνεκρο δυστύχημα με θύματα πολλούς νέους ανθρώπους. «Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία και δεν θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό. Έχουμε κι εμείς παιδιά, είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη» είπε.

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime 17/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!