Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 6/3/23

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει καλές ειδήσεις στη δουλειά και κάποιες μικρές διασκεδάσεις στη προσωπική σου ζωή. Μην εμπλακείς σε έναν καυγά στη δουλειά γιατί το πρόσωπο που προκαλεί το πρόβλημα έχει δυνατούς «συμμάχους». Μην του πας κόντρα. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.
ΤΑΥΡΟΣ
Πάρε ρίσκο και μην αργήσεις να πάρεις απόφαση για μια οικονομική πρόταση που θα σου έρθει ξαφνικά. Μην σκεφτείς με την καρδιά αλλά με «κρύο» μυαλό. Άλλωστε τα έξοδα τρέχουν και … χόρτασες από υποσχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις στιγμές αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μην το «πνίξεις» από ζήλια.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια επαγγελματική πρόταση θα είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην κρατήσεις επικριτική στάση με πρόσωπο που έχει μεσολαβήσει για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Να θυμάσαι τη σοφή ρήση « Η ισχύς εν τη ενώσει» και να λες «ευχαριστώ». Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε η συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Ζήσε το και προχώρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου. Δες προσεκτικά τι σου προτείνουν και προχώρα μόνο αν είσαι σίγουρος για την φερεγγυότητα ενός συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός στο ταίρι σου . Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση. Μην αρχίσεις να λες την ιστορία της ζωής σου. Θα κουράσεις τον άλλον.
ΛΕΩΝ
Είναι σίγουρο πως όταν δεν σε πιάνει η έπαρση για να κάνεις επίδειξη στους άλλους, τότε καταφέρνεις «θαύματα». Προσγειώσου λοιπόν, κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα εμπιστοσύνης για κάτι που θες να προχωρήσεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην ζητάς πολλά από το τάιρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες. Περίμενε γιατί έρχεται κάτι καλό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έβαλες … πλώρη για το επόμενο επιχειρηματικό σου σχέδιο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας φίλος αλλά αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις γκρίνια από το ταίρι σου ότι ξοδεύεις λεφτά άσκοπα. Μην το ακούσεις και προχώρα την επένδυση που θέλεις να κάνεις. Μπορεί να μην αποδώσει αμέσως αλλά θα δεις κέρδη. Αν είσαι αδέσμευτος πέρνα καλά. Μια νέα γνωριμία στο δίνει αυτό.
ΖΥΓΟΣ
Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη γιατί θα σου γυρίσει «μπούμεραγκ». Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή αλλά έχεις αρχίσει να κάνεις διευθετήσεις. Όλα θα πάνε καλά αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό, έστω και φλερτάροντας. Αν είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην προκαλείς κουτσομπολιά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκέψου γρήγορα ότι χρειάζεσαι νέες πηγές εσόδων γιατί οι παλιές σιγά σιγά …στερεύουν. Οπότε, εξέτασε μιά οικονομική πρόταση. Πρόσθεσε και τους δικούς σου όρους και προχώρα δυναμικά σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το Διαδίκτυο θα αποδειχτεί καλή περίπτωση. Απόλαυσε το φλερτ και σιγά σιγά προχώρα το.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήνεις πίσω σου … βαρίδια και ξεκινάς νέα πράγματα στη δουλειά σου. Κάνε προγραμματισμό για να δεις μέχρι που σε βγάζουν τα οικονομικά σου. Μην ακούς πρόσωπα που σου τάζουν … φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά, χωρίς υπέρμετρη φιλοδοξία. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν οι περιπέτειες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δείξε στους συνεργάτες σου στη δουλειά ποιος έχει το «πάνω χέρι». Έτσι θα καταφέρεις και εχθρούς να απομονώσεις και συμμάχους να συσπειρώσεις γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη, κατέβασε τον αν δεν θέλεις να μείνεις για πολύ ακόμα μόνος. Κοίταξε δίπλα σου γιατί εκεί βρίσκεται ο έρωτας. Μην εθελοτυφλείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη δουλειά έχεις βρει ισορροπίες και πας καλά. Να οργανώσεις το επόμενο σχέδιο σου και να βρεις τους οικονομικούς πόρους για να το πραγματοποιήσεις χωρίς όμως να διακινδυνέψεις άλλες δουλειές. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς τη κατεύθυνση μιάς μόνιμης σχέσης. Μόνο μην αρχίσεις τις … ρητορικές περί ελευθερίας στο νέο ταίρι.
ΙΧΘΥΕΣ
Μην επαναπαύεσαι σε λόγια τρίτων. Κοίτα να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό για να τα πας καλύτερα στη δουλειά. Ανοίξου σε νέες πηγές εσόδων αλλά επίλεξε με προσοχή με ποιους θα συνεργαστείς. Κάποιος συνεργάτης σου … μιλάει πολύ και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ένα σχέδιο σου σε ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος το ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!