Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 4/3/23

ΚΡΙΟΣ
Προτίμησε να ασχοληθείς τώρα με τα κεκτημένα σου και άφησε τα καινούργια σχέδια σου γι’ αργότερα, αν και δεν σε επηρεάζει άμεσα η Πανσέληνος της Τρίτης, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Κάποιοι ίσως θελήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά στη δουλειά ή να παίξουν το… σπασμένο τηλέφωνο και να σε εκνευρίσουν με κάτι που θα μάθεις. Να παραμείνεις ψύχραιμος και να διασταυρώσεις όποια πληροφορία πάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος το …ματάκι σου παίζει αλλά το ταίρι σου καραδοκεί. Αν σε … τσιμπήσει, αποχαιρέτησε την την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος κάτι παίζει, αρκεί να πιάσεις τα μηνύματα. Πιθανότατα μια φιλική σχέση πάει να γίνει ερωτική αλλά σκέψου καλά μήπως είναι μόνο η παρόρμηση σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Κάνεις νέα σχέδια και σε απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά σου θέματα. Βλέπεις ότι υπάρχει στασιμότητα ενώ οι οικονομικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και δεν ξέρεις πως να καλύψεις «τρύπες» καθώς η αύξηση που περιμένεις δεν έρχεται. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κι όχι να τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις πιεσμένος γιατί το ταίρι σου έχει διάφορα προβλήματα που… χτυπάνε και τη σχέση σας καθώς η διάθεση του έχει «σκαμπανεβάσματα». Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις «λιμάνι» καθώς είναι σκληρό να είσαι μόνος, αλλά δεν είσαι και τύπος που θα ρίξεις νερό στο κρασί σου και καλά κάνεις. Θέλεις κάτι με προοπτική και αυτό ψάχνεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα που έρχεται μια οικονομική συμφωνία «απειλεί» τα τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σου. Να προσέξεις γιατί κάποιοι ζηλεύουν την πρόοδο σου και θέλουν να σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου. Η Πανσέληνος την Τρίτη σε χτυπάει «κατακούτελα» και δυναμιτίζει τις σχέσεις σου επαγγελματικές και προσωπικές. Θα έχεις νευρικότητα και άγχος καθώς ό,τι έχεις οργανώσει δεν φαίνεται να προχωράει. Μην πτοείσαι με τις δυσκολίες γιατί είναι παροδικές. Αν είσαι δεσμευμένος μην τσακώνεσαι με το ταίρι σου επειδή θέλει να σε προστατεύσει. Αν είσαι αδέσμευτος νέο αισθηματικό ειδύλλιο σε… φλογίζει αλλά καλού κακού κράτα και πυροσβεστήρα γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρεις και που θα μπουν ανάμεσα σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα εμπόδια στην επικοινωνία που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σου είναι πρόσκαιρα και αν φερθείς με ψυχραιμία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί ν’ απομονώσεις κάποιους συνεργάτες. Μην τσακωθείς γιατί δεν σε συμφέρει τώρα να κάνεις εχθρούς. Μην γκρινιάζεις και προχώρα δυναμικά καθώς έχεις πολλά ακόμα να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα για να σταθεροποιηθείς. Υπάρχουν συνεργάτες που σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς πολλά από το ταίρι σου και δυσανασχετεί. Μην … τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί αν γίνει καυγάς, η ρήξη θα είναι οριστική. Αν είσαι αδέσμευτος θα αποφασίσεις να διεκδικήσεις άτομο που σου έχει κάνει εντύπωση εδώ και καιρό. Θα καταλάβεις ότι υπάρχει «έδαφος». Προχώρα γρήγορα.
ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά αρκεί να καταλάβεις πως πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι κι όχι να είσαι απότομος και εγωϊστής με τους συνεργάτες σου. Τους κουράζει και κάποιοι θα στο… κουνήσουν το μαντήλι αφήνοντας σε να βγάλεις μόνος «το φίδι από την τρύπα». Ευτυχώς η Πανσέληνος την Τρίτη δεν σε επηρεάζει αλλά κάποια ασυνεννοησία στη δουλειά θα υπάρχει, οπότε να παραμείνεις ψύχραιμος. Μην πάρεις ρίσκο στα επαγγελματικά σου. Αφοσιώσου σε τρέχουσες εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σου άφησε στην άκρη την έπαρση που απομακρύνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά μ’ ένα πρόσωπο σε επαγγελματικό ραντεβού. Ζήσε το κι όπου βγει. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξέρεις να δημιουργείς τις προϋποθέσεις ώστε να μεθοδεύεις και να πετυχαίνεις σε ό,τι αναλαμβάνεις αλλά με την Πανσέληνο την Τρίτη μην αφήσεις τη νευρικότητα και το άγχος να σε καταβάλλουν. Ένας συνεργάτης σου σου… βάζει λόγια αλλά θα πρέπει να εμπιστευθείς τη δική σου διαίσθηση και να δράσεις με βάση την εμπειρία σου. Μην αρχίσεις κάτι καινούργιο γιατί θα υπάρξει ασυνεννοησία και θα χάσεις χρήματα μετά από καυγά. Στα συναισθηματικά σου κάτι έχει συμβεί και απομακρύνθηκες από το ταίρι σου. Φρόντισε να κάνεις κάτι να έρθετε πάλι κοντά πριν να είναι αργά. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Κινήσου μεθοδικά και μην ενθουσιάζεσαι.
ΖΥΓΟΣ
Οι αναποδιές και οι ανατροπές που θα συμβούν μέσα στην εβδομάδα είναι πρόσκαιρες. Θα υπάρξουν και ευκαιρίες αλλά καλό είναι να μην ανοιχτείς τώρα σε κάτι καινούργιο αλλά να «μαζέψεις» τα οικονομικά σου. Μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό που έχεις βάλει. Μείνε ψύχραιμος απέναντι σε ζημιές και πρόσεξε μην κάνεις λάθος υπολογισμούς. Να είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά και να μην έχεις το νου σου μόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γιατί θέλεις να νιώσεις ζεστασιά αλλά το ματάκι σου … παίζει κιόλας. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Πρόσεξε μην αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα σχέση λέει πολλά λόγια. Μην ενθουσιάζεσαι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλύτερα αλλά εσύ δεν θέλεις να το δεις αυτό. Μέσα στην εβδομάδα ένας παλιός συνεργάτης σου θα σου προτείνει κάτι που θα σε βάλει σε σκέψεις. Μόνο μην ξεφύγεις από τα οικονομικά δεδομένα σου γιατί σε έχει πιάσει πανικός καθώς θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Κάνε τους υπολογισμούς σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή που σίγουρα δεν είναι τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος τη μουρμούρα από το ταίρι σου δεν θα την γλιτώσεις και θα «εκραγείς». Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις χρόνο για έρωτες αλλά φλερτάρεις. Δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις και απογοητεύεσαι. Λάθος. Κοίταξε δίπλα σου γιατί πολλές φορές η ευτυχία είναι κοντά μας και δεν την βλέπουμε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κατάσταση είναι ακόμα αμφίβολη στην εργασία σου και ψάχνεις τις καλύτερες λύσεις. Η υπεραισιοδοξία σου θα καμφθεί μέσα στην εβδομάδα καθώς θα σου τύχουν αναποδιές στη δουλειά. Είναι λογικό καθώς την Τρίτη βάλλεσαι ανελέητα από την Πανσέληνο που στα φέρνει όλα… τούμπα και είσαι γεμάτος άγχος. Θα αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό για συνεργάτη σου στη δουλειά, οπότε θα πελαγώσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί θα μεταφέρεις την ένταση στο ταίρι σου και μπορεί να διακινδυνεύσεις έναν χωρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεχτείς φλερτ από πρόσωπο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Πριν προχωρήσεις μάθε αν το πρόσωπο είναι ελεύθερο. Μην μπλέξεις σε μια ιστορία που από την αρχή θα είναι καταδικασμένη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να οργανωθείς και να επανέλθεις δριμύτερος αργότερα που θα μπορείς να κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις σε ένα οικονομικό θέμα στη δουλειά. Άλλωστε είσαι πολύ οργανωμένος και η όποια ζημιά υποστείς δεν θα είναι μεγάλη. Θα μπορέσεις να την αναπληρώσεις γρήγορα, οπότε μην αγχώνεσαι. Κάνε καινούργιο προγραμματισμό και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις να ασφυκτιάς γιατί έχεις κρατήσει κάποια μυστικά από το ταίρι σου ή δεν λες ότι αισθάνεσαι. Μείνε ψύχραιμος γιατί οι μέρες αυτές δεν είναι καλές για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Αν είσαι αδέσμευτος προσπάθησε να καταλάβεις αν μια πρόσφατη γνωριμία δεν ήρθε κοντά σου για λόγους συμφέροντος. Κάνε ένα τεστ κι ανάλογα με τις αντιδράσεις θα καταλάβεις τι παίζει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα στη δουλειά σου γιατί νιώθεις ότι έχεις… βαλτώσει. Μην βιάζεσαι. Κάνε καινούργιο προγραμματισμό και μην πείθεσαι με… πυροτεχνήματα. Βάδισε σταθερά εκεί που ξέρεις και άφησε τα μεγάλα ανοίγματα για αργότερα. Άλλωστε έχεις ήδη ανοιχτά πολλά μέτωπα. Άρχισε να τα κλείνεις σιγά σιγά. Έχεις παραμελήσει το ταίρι σου γι’ αυτό και θα αναζητήσεις τρόπους να μην … βαθύνει κι άλλο το χάσμα. Θα το καταφέρεις αν φερθείς με τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος … ξεπαγώνει μια σχέση που την παλεύεις εδώ και καιρό. Όμως σύντομα θα καταλάβεις πως είναι… άνθρακες ο θησαυρός, οπότε προχωράς παρακάτω. Άλλωστε δεν είσαι ο τύπος που θα καθίσει να κλαίει… πάνω από το χυμένο γάλα.
ΙΧΘΥΕΣ
Αν χρειαστεί δείξε ότι δεν είσαι… ψαράκι του γλυκού νερού αλλά μην καταφύγεις σε «εκκαθαρίσεις» καθώς η Πανσέληνος την Τρίτη δεν στα … λέει καλά. Σε «χτυπάει» και σου θολώνει την κρίση. Θα έχεις άγχος και νεύρα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά που δεν θα διορθώνονται. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και πρόσεξε έναν συνεργάτη σου γιατί δεν είναι τόσο έμπιστος όσο σου δείχνει. Γενικά αυτή την εβδομάδα να είσαι επιφυλακτικός με προσφορές που έρχονται ουρανοκατέβατες. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που από φιλαράκι θα γίνει ερωτικό σου ταίρι. Αν σου νιώθεις κάτι παραπάνω, κάνε το.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!